ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΜΟGAMES"

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.790
Αντιδράσεις
1.727
takis είπε:
Γιατι δεν τα διεγραφες τοσο καιρο, λοιπον?Διεγραψα κι εγω τα δικα μου.

Παράθεση:

Δεν θεωρώ ότι όλα σου τα μηνύματα ήταν άχρηστα ή βλαπτικά. Ότι διαθέτει οποιασδήποτε μορφής χρησιμότητα θα παραμείνει ως έχει.

A, ωραια...να αφηνεις οποια σου αρεσουν και οσα δε σου αρεσουν(δε συμφερει δηλαδη)να τα σβηνεις! Αυτο θα πει "δημοκρατικη ευαισθησια"...

EDIT Μολις εριξα μια ματια...Τελικα δεν εσβησες τιποτα! Κατι δε παει καλα με σενα τελικα.
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος ήταν ότι έπεσε ο server την ώρα που πήγα να κάνω τη διαγραφή, κι όχι φυσικά επειδή "κάτι δεν πάει καλά με εμένα". Έγραψα σε παρελθοντικό χρόνο ότι η διαγραφή είχε ήδη γίνει, γιατί δεν περίμενα να είμαι τόσο άτυχος ώστε να πέσει πάνω στην ώρα που έμπαινα στο control panel. Μόλις επέστρεψε η σύνδεση και μπόρεσα να ξαναμπώ το έκανα αμέσως.

Γιατί δεν τα διέγραφα τόσο καιρό; Γιατί πέρα από το να διαβάζω με τις ώρες ανούσιες κοκορομαχίες και να ψάχνω ποιός έβρισε ποιόν σε μια χιονοστιβάδα δεκάδων στιχομυθιών και αντεγκλήσεων ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό το φόρουμ (που ποτέ δεν προοριζόταν για τέτοιο σκοπό), έχω και πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω στην ζωή. Επίσης έχω αρκετές εξωδιαδικτυακές υποχρεώσεις, πολύ σημαντικότερες από το να αναλώνομαι εσαεί στον άχαρο ρόλο της "νταντάς" και του χωροφύλακα. Ότι πήρε το μάτι μου το έσβησα, για τα υπόλοιπα ζήτησα την υπόδειξη όλων των ενδιαφερόμενων μερών για όπου αυτές θεωρούν ότι εθίγησαν.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν κάποιος ψάχνει από το παραμικρό αφορμή για να επιτεθεί και να προσβάλει. Όσο για την "δημοκρατική μου ευαισθησία", το γεγονός ότι επιτρέπω ακόμα να γράφει στο φόρουμ ένα άτομο που με έχει σκυλοβρίσει χυδαιότατα μέσω email, με χαρακτηρισμούς που δε θα επιβίωνε ούτε κατά διάννοια αν τις μου τις ξεστόμιζε κατά πρόσωπο, τα λέει από μόνο του όλα. Νομίζω ότι είσαι ο τελευταίος που θα του άρμοζε να κάνει από πάνω και υποδείξεις.

Πραγματικά δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει προσβάλλει με περίσσιο θράσσος και αναίδεια τόσο κόσμο εδώ μέσα που είσαι εντελώς ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ; Ακόμα και τον shock που ήταν ο μόνος που πήρε το μέρος σου, φρόντισες και τον περιέλουσες με κάθε είδους χαρακτηρισμό.

Tώρα λοιπόν που διευθετήθηκε η ιστορία με τα εκατέρωθεν επίμαχα κείμενα, κάνε μου την χάρη και φύγε από μόνος σου. Όπως είπα κανείς δε σε θέλει πια εδώ.

Y.Γ: Το θέμα κλείνει εδώ. Κρατώ ως επίλογο μόνο τα τελευταία 2 posts, αφού με τόσα deletes χάθηκε η συνέχεια της συζήτησης.
 
Πίσω
Μπλουζα