Αγαπημένη μουσική τίτλων Ελλ. σειρών 70s

sunset89 είπε:
Το Λούνα Παρκ τις πήρε φαλάγγι τις υπόλοιπες! Άντε να ναι γουρλίδικη η ψηφοφορία κ να βρεθούν κάποια επεισόδια τους προσεχείς μήνες!

Μακάρι να βρεθούν γιατί είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κάποια με χέρια ιδιωτών.
 
Ψηφιζω την μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη Πιτσιλαδή και Γιάννη Κιούρκα την Αναδυομένη χωρισ βεβαια να παραγνωρίσω και τισ αλλεσ καταπληκτικεσ μουσικέσ επιλογέσ!! Η Αναδυομένη μου θυμίζει κάτι νησιώτικο που μου αρέσει περισσότερο αφού ειμαι και εγώ απο νησί!! Ψηφίζω λοιπόν την Νόρα την πραγματικά αναδυομένη στο πέλαγοσ τησ επιτυχίασ!!!
 
nick είπε:
Ψηφιζω την μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη Πιτσιλαδή και Γιάννη Κιούρκα την Αναδυομένη χωρισ βεβαια να παραγνωρίσω και τισ αλλεσ καταπληκτικεσ μουσικέσ επιλογέσ!! Η Αναδυομένη μου θυμίζει κάτι νησιώτικο που μου αρέσει περισσότερο αφού ειμαι και εγώ απο νησί!! Ψηφίζω λοιπόν την Νόρα την πραγματικά αναδυομένη στο πέλαγοσ τησ επιτυχίασ!!!
Πολυ μου αρεσε το μηνυμα σου. (Μονο γραφε σωστα το σιγμα τελικο!)
 
"Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" for me... Αν και με τρόμαζε αυτή η μουσική, είναι αυτή που μου έχει μείνει στ'αυτιά ως πιο χαρακτηριστική!
 
Η ψηφοφορία έχει λήξει εδώ και λίγη ώρα και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο νικητής είναι η μουσική του Λούνα Πάρκ, η εξαιρετική σύνθεση του Μίμη Πλέσσα γραμμένη για την κινηματογραφική ταινία της finos film Οι Θαλασσιές οι Χάντρες που επίσης είχε ακουστεί και στους τίτλους της δημοσιογραφικής εκπομπής της Ρένας Θεολογίδου Το σήριαλ των σήριαλ το 1991. Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι στην δεύτερη θέση με αρκετές ψήφους βρέθηκε η επιβλητική-τρομακτική (για κάποιους) μουσική της σειράς Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, αφήνοντας έτσι στην τρίτη θέση ίσως την ρομαντικότερη από όλες τις υπόλοιπες μουσικές της ψηφοφορίας και αναφέρομαι στην μουσική της Αναδυομένης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία αυτή για την ανάδειξη της αγαπημένης μουσικής ελληνικής τηλεοπτικής σειράς των 70s, και να σας πω ότι σύντομα θα επανέλθω με το δεύτερο μέρος της αγαπημένης μουσικής τηλεοπτικής σειράς των αγαπημένων μας 80s.
 
tsalk, σε ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας για την ιδέα και "διοργάνωση" της ψηφοφορίας, η οποία (από ότι φαίνεται) άρεσε στα μέλη του forum.

tsalk είπε:
Η ψηφοφορία έχει λήξει εδώ και λίγη ώρα και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο νικητής είναι η μουσική του Λούνα Πάρκ, η εξαιρετική σύνθεση του Μίμη Πλέσσα γραμμένη για την κινηματογραφική ταινία της finos film Οι Θαλασσιές οι Χάντρες που επίσης είχε ακουστεί και στους τίτλους της δημοσιογραφικής εκπομπής της Ρένας Θεολογίδου Το σήριαλ των σήριαλ το 1991. Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι στην δεύτερη θέση με αρκετές ψήφους βρέθηκε η επιβλητική-τρομακτική (για κάποιους) μουσική της σειράς Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, αφήνοντας έτσι στην τρίτη θέση ίσως την ρομαντικότερη από όλες τις υπόλοιπες μουσικές της ψηφοφορίας και αναφέρομαι στην μουσική της Αναδυομένης...
Όσον αφορά τα αποτελέσματα, νομίζω ότι το "Λούνα Παρκ" ήταν (τουλάχστον για μένα) αναμενόμενο να βγει πρώτο. Το λέω αυτό, όχι απαραίτητα επειδή το μουσικό του θέμα είναι το πιο "δημοφιλές", αλλά επειδή πιστεύω ότι τα μέλη του forum ψηφίσαμε με βάση τη νοσταλγία - και πρώτη από τις ρετρο-σειρές αυτές σε νοσταλγία έρχεται (και με μεγάλη διαφορά) το "Λούνα Παρκ". Σε πολλούς που το αγάπησαν το Λούνα Παρκ, πιστεύω ότι το άκουσμα και μόνο της μουσικής των τίτλων του προκαλεί συγκίνηση!

Για τη δεύτερη ("Ο Χριστός ξανασταυρώνεται") και τρίτη θέση ("Αναδυομένη"), η γνώμη μου είναι η εξής: "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" "βοηθήθηκε" πιστεύω αρκετά από το γεγονός ότι σώζεται από την ΕΡΤ, έχει προβληθεί αρκετές φορές σε επανάληψη και έχει ακόμα διατεθεί σε DVD. Η "επανάληψη" βοηθάει στο να κάνει μία μουσική πιο γνώριμη στο αυτί... Η "Αναδυομένη"? Το θεωρώ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι κατάφερε να "ξεχωρίσει" λίγο από τις υπόλοιπες σειρές. Πολύ ωραία, ρομαντική μουσική από τον Βαγγέλη Πιτσιλαδή, ο οποίος μας "έδωσε" 2,5 χρόνια αργότερα την υπέροχη μουσική της "Κραυγής των λύκων". Και ο "Μεθοριακός σταθμός" όμως στην 4η θέση θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία - δεν έχει ξεχαστεί από το κοινό...
 
Σε λιγο στο ALTER ενα αφιερωμα στο Λουνα Παρκ...
 
Πίσω
Μπλουζα