Αλφ ο εξωγήινος (Alf)

vaszio

Retro Member
Joined
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
148
Αντιδράσεις
20
Αλφ ο εξωγήινος (Alf, 1986-90), ΕΤ2


Πρεμιέρα: Πέμπτη 19/11/1987


Την έχω τη σειρά στα αγγλικά

...αν θέλει κανείς να τη δει :rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου κάνεις! Ένα-ένα όμως, γιατί έχω στο μενού να γράψω 5-6 σειρές σε DVD και τι να πρωτοπρολάβω o άμοιρος! :D
 
Αλφ ο εξωγήνος (Alf)

Αν δεν κάνω λάθος παίχτηκε από ερτ-2 γύρω στα 1988.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Αλφ ο εξωγήινος"

Οχι δεν τον λενε E.T τον λενε Αλφ ,μιλαμε για την κοντη τριχωτη κουκλιτσα που παρολο δεν τον ειδαμε ποτε ολοκληρον (η κεφαλι η ποδια) τον αγαπησαμε σαν το δικο μας κατοικιδιο γιατι αυτο ακριβως ηταν ο Αλφ ενα κατοικιδιον απο αλλον πλανητη ,το κατοικιδιο της οικογενειας "Ταννερ".

Ο Αλφ προσγειωθηκε με το διαστημοπλοιο του ενα ωραιο πρωι στο γκαραζ μιας νορμαλ μικροαστικης οικογενειας ,αυτα που ακολουθησαν ομως μετα την αφιξη του μονο νορμαλ δεν ηταν μιας και η ζωη τους αλλαξε .

Κωμικες περιπετειες στην προσπαθεια να κρατησουν τον Αλφ κρυφο απο τα ματια των γειτονων τους ,κωμικες περιπετειες και στην προσπαθεια να κρατησουν τον Αλφ μακρια απο την γατα της οικογενειας ,ναι ο Αλφ ειχε μια αδυναμια στις γατες ,τις εβρισκε νοστιμοτατες.

2005405890843766147_fs.jpg


Τριβιακια:

O Αλφ ηταν επιβατης στο "πλοιο της αγαπης"(remake 1997)

O Aλφ ηταν ενας απο τους καλεσμενους στα "Τετραγωνα των αστερων" (Usa)

O Aλφ ειχε και δικο του καρτουν

Ο Αλφ ειχε και δικο του κομικ (δες φωτο)

2005425236653432473_fs.jpg


ΑLF intro

[video=youtube;-NVr-vXIa-A]







A.L.F. (Alien Life Form) απο τον Melmac.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για όσους ψάχνουν ματαίως τον Alf, βρίσκεται εδώ! :D
 
μπομ-μπομ!

Θυμάμαι οταν ήμουν μικρός που υπήρχε μια γενική αλφίτιδα. Μου άρεσε πολύ η σειρά, καθώς και ο Αλφ. Ελπίζω με το γενικότερο κλιμα ριμεηκ που γίνεται τώρα να τον ξαναφέρουν χωρίς ομως να του αλλάξουν τα φώτα!
 
Τον έβλεπα μανιωδώς! Είχε βγεί και σε κούκλο... Το ξέρω γιατί τον έχω!
 
Βαλε φωτο stam1370 να τον δουμε,πρεπει να τον ειχα και εγω. :wait2:
 
Άπαιχτη σειρά..τρελές ατάκες...απίστευτος τυπάς !!!
 
Aardvark

δεν τον ειδαμε ποτε ολοκληρον
Υπάρχουν 2~3 επισόδεια στον πρώτο κύκλο επισοδείων όπου ο Αλφ εφαίνεται ολόκληρος . Μάλιστα κάποιο τρέχει και μέσα στο δάσος όπου τον πιάνουν δύο ντόπιοι .

 
Όντως σε κάποια επισόδεια φένεται ολόκληρος. Θυμάμαι είχα δει ένα που τον έδειχνε να τρέχει (μάλλον αυτό που περιγράφει o iliekater). Προφανώς δεν ήταν κούκλα στυλ μάπετ σοου αλλά κάποιος κοντός ηθοποιός με κουστούμι ή κάποιο παιδί.
 
Θυμάμαι μόνο 2-3 επεισόδια, αν και το έβλεπα μικρός.

Στο ένα ο Αλφ είχε λόξιγκα, που με κάθε χικ τρανταζόταν το σπίτι. Η θεραπεία ήταν απλή. Έπρεπε να πιει το χυμό μιας γάτας. Οι οικογένεια προσπαθούσε να βρει άλλες λύσεις, μέχρι που ο Αλφ αποκάλυψε και τη δεύτερη επιλογή. Ο λόξιγκας μπορούσε να περάσει με σπανάκι, μόνο που στους μερμακιανούς δεν άρεσε καθόλου. Χαρακτηριστική φράση "At Mermak Popeye is a geek". Δεν θυμάμαι πως τελείωσε το επεισόδιο...

Σε ένα άλλο παρουσιάστηκε μια κατσαρίδα που είχε μπει στο διαστημόπλοιο του Αλφ, και με το εντομοκτόνο που έχουμε στη γη μεγάλωνε. Σε κάποια στιγμή έγινε τεράστια, και ο Αλφ τελικά τη σκότωσε χρησιμοποιώντας φθηνή κολόνια (aka, το ακριβό άρωμα της συζύγου, προκαλώντας την υστερία της).

Τέλος ένα επεισόδιο σε δύο μέρη, που ο Αλφ πήρε ηγετικό ρόλο σε ένα πρόγραμμα περιπόλου της γειτονιάς (μέσω ασυρμάτου) και τελικά κατέλειξε να το περάσουν για κλέφτη.

Υπήρχε και ένα επεισόδιο που ο Αλφ εμφανίζεται στο πάρτυ μασκέ των Οκμάνεκ, και έχει κολλήσει στο στήθος του ένα φερμουάρ, για να πιστέψουν οι καλεσμένοι ότι είναι μασκαρεμένος.
 
Τα σκηνικά με τους γείτονες ήταν απίστευτα ! Ιδίως με την κυρία Οκμάνεκ που συνεχώς κάτι έβλεπε στο απέναντι σπίτι και τελικά δεν μπορούσε να αποδείξει πως κάποιος ήταν !
 
Πριν από λίγες ημέρες τελείωσα όλα τα επισόδεια . Τελικά απ'όλους τους κλυκλους επισοδείων (4) , ο 1ος και ο 4ος (ιδίως ο 1ος) είχαν το περισσότερο γέλιο .

Όμως αυτό που με στενοχώρησε ήταν το τελευταίο επισόδειο , στο οποίο

ο ΑΛΦ συλαμβάνεται από το στρατό ...
Στενοχωρήθηκα πολύ . Βέβαια , ψάχνοντας στο διαδύκτιο , διάβασα πως αυτό δεν επρόκειτο να είναι το τελευταίο επισόδειο , πααρά το προτελευταίο · ωστόσο κάποιες διαφορές που δημιουργήθηκαν με τα συμβόλαια που είχε συνάψει η εταιρία οδήγησαν στο να μην γυριστεί ποτέ το τελευταίο επισόδειο .
 
Ναι και για αυτο βγηκαν κανα 2 τηλεταινιες ,για να "κλεισουν" την σειρα.

Νομιζω. :xm:
 
Μετά από μία δεκαετία ! Μία ταινία και μία σειρά κινουμένων σχεδίων .
 
Θέλουμε φωτό του κούκλου!!!!!!!!!!!!!!!Τον έβλεπα κι εγώ, τέλειος!!!
 
Πίσω
Μπλουζα