Αλφ ο εξωγήινος (Alf)

Πρωτότυπη σειρά.Θυμάμαι που οστον πλανήτη του Alf οι γάτες θεωρούνταν κάτι σαν γλυκό και έτσι ο Alf προσπαθούσε να φάει τη γάτα των Tanner, της οικογένειας που τον φιλοξενούσε
 
μου αρεσε ο Αλφ ο εξωγηινος αν και δεν τυχαινε να τον παρακολουθησω συχνα.Θυμαμαι που ο ξαδερφος μου ειχε μια πρασινη κασετινα με φερμουαρ και πανω ειχε ζωγραφισμενο τον Αλφ ,μαλλον ηταν της μοδας τοτε
 
Τι εκπληκτική σειρά! Ειδικά τον ασχημούλη ALF τον είχα μεγάλη αδυναμία! (...επίσης τον είχα και σε αρκουδάκι, αλλά δεν είναι επί του παρόντος! :p )

Διατηρώ αρκετές αναμνήσεις από τη σειρά, αλλά χωρίς κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου!

Ψάχνοντας, δε θα μπορούσα να παραλείψω και το imdb.com, που μου θύμισε μερικά έξτρα πραγματάκια! :)

(link:http://www.imdb.com/title/tt0090390/)
 
Εγώ τον Alf τον "γνώρισα" στο εβδομαδιαίο ΜΠΛΕΚ. ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ο τύπος! Είχε ένα ιδιαίτερο, καυστικό χιούμορ. Θυμάμαι που τρελαινόταν για ρούμι {αυτός ή μήπως κάποιος από τους άλλους ήρωες της σειράς...;}. Ήμουν αρκετά μικρός για να έχω δει και να θυμάμαι την τηλεοπτική σειρά. Μπράβο για το άνοιγμα του thread!
 
Όχι βρε Μιχάλη, μόνο 4-5 μήνες σε περνάω και τη θυμάμαι καλά τη σειρά! Πάντως ναι το θυμάμαι κι εγώ από το Μπλεκ και ήταν από τα αγαπημένα μου κόμικς εκεί!
 
Ε, τότε δεν είχε τύχει να τη δω (ή δεν είχε τύχει να μου πει κάποιος ότι παίζει και στην τηλεόραση)...
 
επαναφέρω το θέμα,

[Εdited]Δεν επιτρεπεται απο του κανονισμους ζητηση υλικου με πνευματικα δικαιωματα[/Edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σαν σημερα ,πριν απο 27 χρονια (19/11/1987) κανει πρεμιερα στην ΕΡΤ2 ο Αλφ,περισσοτερα εδω

"Σαν σήμερα, το 1987, ένας μαλλιαρός και πεινασμένος εξωγήινος κάνει πρεμιέρα στην ΕΤ2. Πρόκειται για τον Αλφ (πραγματικό όνομα χαρακτήρα: Gordon Shumway), έναν σαρδόνιο και κυνικό χαρακτήρα με εξωγήινη μορφή. Σαρκαστικός όπως και αξιαγάπητος.

Μετά την καταστροφή του πλανήτη Melmac (στον οποίο ο ήλιος ηταν μωβ, το γρασίδι μπλε και ο ουρανός... πράσινος) από πυρηνικό πόλεμο, ο μακρινός επισκέπτης του διαστήματος, γεννημένος την 28η Οκωβρίου 1756, προσγειώθηκε με το διαστημόπλοιό του στο γκαράζ μιας μεσοαστικής οικογένειας στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο στην Καλιφόρνια. Ο χνουδωτός εξυπνάκιας θα προκαλέσει μπελάδες στην οικογένεια Τάνερ που προσπαθούσε εναγωνίως να τον κρύψει από τους γείτονές της, όσο και στη γάτα τους, αφού ο Αλφ (Alien Life Form) είχε μια αδυναμία στις γάτες, τις έβρισκε νοστιμότατες.

Το σώμα του ALF είναι καλυμμένο με γούνα και έχει ένα κυματιστό ρύγχος σαν κρουασάν, κρεατοελιές και οχτώ στομάχια. Η καρδιά του (αν έχει μόνο μια) προφανώς βρίσκεται στο δεξί του αυτί. Του αρέσει να ρεύεται, να τρώει γάτες, και μπορεί να σφυρίζει χωρίς να ανοίγει το στόμα του. Παρακολούθησε τα μαθήματα του γυμνασίου στον πλανήτη Melmac επί 122 χρόνια και ήταν αρχηγός μιας ομάδας "Bouillabaisse Ball", ένα παιχνίδι που παίζεται σε πάγο με θαλασσινά αντί για μπάλα. Ο Αλφ πεινάει συνέχεια (οχτώ στομάχια είναι αυτά), είναι φασαριόζος, σαρκαστικός, ακατάστατος και κυνικός, ενώ μερικές φορές βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο να ανακαλυφθεί από τους γείτονες κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων συχνά ακούσιων αστείων του. Ωστόσο όταν το παρακάνει προσπαθεί να αναπληρώσει τα λάθη του, σε γενικές γραμμές, με θετικά αποτελέσματα.

Την οικογένεια Τάνερ αποτελούν οι: Γουίλι (Max Wright), η σύζυγός του Κέιτ (Anne Schedeen), η έφηβη κόρη τους Λην (Andrea Elson), ο μικρότερος γιος τους Μπράιαν (Benji Gregory), και η γάτα τους... Lucky (=Τυχερή). Η οικογένεια υποδέχεται τον ALF στο σπίτι της και τον κρύβει από την στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ που ειδικεύεται σε εξωγήινους αλλά και από τους αδιάκριτους γείτονες Trevor και Raquel Ochmonek (John LaMotta και Liz Sheridan), έως ότου μπορέσει να επισκευάσει το διαστημόπλοιο του. Κρύβεται γενικά στην κουζίνα. Ο Αλφ θα γίνει μόνιμο μέλος της οικογένειας, παρά το γεγονός ότι το πολιτισμικό σοκ που υπέστη, η ενοχή του επιζώντα, η γενική βαρεμάρα, η απόγνωση και η μοναξιά συχνά προκαλούν δυσκολίες στην οικογένεια Τάνερ. Παρά τα προβλήματα και τα μειονεκτήματα της παρουσίας του στη ζωή τους, μαθαίνουν να τον αγαπούν, αν και σε μερικά επεισόδια είναι σαφές ότι φοβούνται πως οι ζωές τους θα αλλάξουν, αν μαθευτεί ότι κρύβουν έναν εξωγήινο. Όσο για τη σχέση του Αλφ με τη γάτα, όπως θα παραδεχτεί αργότερα ο λιγούρης για κατοικίδια ζώα, κατάντησε να γίνει "the worst kind of Melmackian, a cat lover".

Ο φασαριόζος Alf με τη μουτσούνα και τις ατάκες του (Πολ Φούσκο, η φωνή του Αλφ) μας κράτησε συντροφιά για 99 επεισόδια. Η σειρά παραγωγής Alien Productions προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1986 έως το 1990, ενώ στη χώρα μας από την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 1987 στην ΕΤ2. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που προβλήθηκε σε Dolby Surround ".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aardvark είπε:
Βαλε φωτο stam1370 να τον δουμε,πρεπει να τον ειχα και εγω. :wait2:

Snoopitsa είπε:
Θέλουμε φωτό του κούκλου!!!!!!!!!!!!!!!Τον έβλεπα κι εγώ, τέλειος!!!
Coleco Talking Alf


attachment.php


attachment.php


Πηγη

Επισης υπαρχει και αυτο....Coleco Museum. ;)
 
κάτι μου θυμίζει ο συμπαθής Αλφ...είχαν κυκλοφορήσει και αυτοκολλητα με αυτη τη φιγουρα;
 
shRed7ZrCRjdIMEYNx2YBVFkkNu.jpg




 
Πίσω
Μπλουζα