Ανήσυχος Ύπνος - Don't Go to Sleep (1982)

THANASI7

RetroN00b
Joined
28 Οκτ 2009
Μηνύματα
37
Αντιδράσεις
5
  • καλησπερα! με δυσκολια ανακαλυψα επιτελους μια ταινια τρομου που προβληθηκε στην ΕΡΤ-2 στο καθιερωμενο μεταμεσονυχτιο θριλερ Σαββατο 20 αυγουστου 1988 με ελληνικο τιτλο ¨΄Ανησυχος υπνος¨' (ηταν παραγωγης του 82) .... ..και ενω στα ελληνικα φορουμ δυστυχως ουτε μια αναφορα... στο imdb και αλλου γινεται χαμος θαυμασμου με παρα πολλα σχολια εγω θα πω μονο οτι εκεινο το βραδυ στιγματισε πολλους που ακομη θα την θυμουνται και ισως την ψαχνουν!!!! ας με απαντησει καποιος αν ξαναπροβληθηκε ποτε απο τοτες σε οποιοδηποτε καναλι !
    picture.php



ετσι λεγοταν τελικα don,t go 2 sleep" συγνωμη αν τρομαξατε αλλα και εγω εδω καθε μεσανυχτα εκτος 2-3 (εξαιρεσεων μουσικα και ερμηνευτικα ) εχω ξεκαρδιστει στα γελια με τους κυκλους και εντολεσ με μαλφοκαρυδια, και εκανα οτι μπορουσα να ζησω αυτο το συναισθημα παλι κοιτατε τι βρηκα!!!!εικονες για σεμιναριο!!
picture.php
picture.php


τα χρονια περασαν πολλα ξεπερασα αιματα νεκροκεφαλες ομως .. ακομη να ξεπεραστουν αυτες οι εικονες...
picture.php


2λογια για την υποθεση= τα μελη μιας 5μελους οικογενειας οι γονεις και τα 3 παιδια 1 αγορι 2 κοριτσια) σωζωνται απο ατυχημα στην εκρηξη του αυτοκινητου εκτος απο την τζενιφερ την μεγαλυτερη αδερφη .αυτο εχει συνεπεια καποια ψυχολογικα προβληματα στην μικρη λωρα και ξεκιναει ενας κυκλος σημαντικων γεγονοτων,,η τελευταια σκηνη ολα τα λεφτα!!!
picture.php
picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα