Αναζήτηση δυο γιορτινών παιδικών: Πασχαλινό λαγουδάκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

αριαδνη

candy fan
Αντιδράσεις
19.396
Παιδιά αν κάποιος θυμάται πάλι, είναι παιδικές αναμνήσεις που μου έρχονται σιγά, σιγά στο μυαλό!

Ηταν ενα υπέροχο παιδικό πάλι στα μέσα του 80' το έβαζε η Ερτ πάντα τα χριστούγεννα κάτι σαν εθυμοτυπία! δεν ηταν ακριβώς κινούμενα σχέδια αλλά κάτι σαν κουκλοθεατρο: Ο Αγιος Βασιλης ήταν άρρωστος και τα ξωτικά και οι θεοι , οι μήνες μαζευτηκαν αν έπρεπε να τον βοηθήσουν, ήταν δυσαρεστημένοι μαζί του γιατί αγαπουσε πολύ τα παιδιά και θυσιαζόνταν για κεινα, είχαν όλοι κατηγορίες να του προσάψουν! και ενα ξωτικό είχε αναλάβει την υπεράσπιση του!

το δευτερο το έβαζε η Ερτ το Πάσχα με κάτι κουνελάκια , ένα τραινο, ταξίδια, πασχαλινά αυγά, αυτά θυμάμαι, ήταν πανέμορφα τα σχέδια, αμέσως τραβουσαν την προσοχή!

αν κάποιος πάλι θυμάται!! #)

το δευτερο το έβαζε η Ερτ το Πάσχα με κάτι κουνελάκια , ένα τραινο, ταξίδια, πασχαλινά αυγά, αυτά θυμάμαι, ήταν πανέμορφα τα σχέδια, αμέσως τραβουσαν την προσοχή!
Eδώ έχουμε μία λίστα με όσα ρετροπασχαλινά καρτούν γνωρίζω, που φυσικά περιλαμβάνουν Πασχαλινά κουνέλια και Πασχαλινά αυγά. Δεν θα αναφέρω τα διάφορα Easter Special της Warner με τους Bugs Bunny και Daffy Duck γιατί σίγουρα δεν ψάχνεις για αυτά.

Στην κορυφή έχουμε το παλαιότερο και κατά τη γνώμη μου το καλύτερο:

Funny Little Bunnies

http://www.youtube.com/watch?v=_5jwLb1R0qE

Τα υπόλοιπα, απʼ όσο ξέρω, εκτός Ελλάδας παίχτηκαν στο Disney Channel.

"A Chucklewood Easter,"

"A Family Circus Easter,"

"The Easter Bunny Is Comin' to Town,"

"Peter and the Magic Egg,"

"The First Easter Rabbit."

Αυτό το βίντεο περιέχει σκηνές από όλα. Μήπως είναι ένα από αυτά;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτο λεγόταν το 'πασχαλινό λαγουδάκι' τωρα θυμήθηκα τον τιτλο και δεν ήταν της ντισνευ, αν θυμάμαι καλά...πάντως με εκανες να θυμηθώ, ευχαριστώ..

αριαδνη είπε:
Παιδιά αν κάποιος θυμάται πάλι, είναι παιδικές αναμνήσεις που μου έρχονται σιγά, σιγά στο μυαλό!Ηταν ενα υπέροχο παιδικό πάλι στα μέσα του 80' το έβαζε η Ερτ πάντα τα χριστούγεννα κάτι σαν εθυμοτυπία! δεν ηταν ακριβώς κινούμενα σχέδια αλλά κάτι σαν κουκλοθεατρο: Ο Αγιος Βασιλης ήταν άρρωστος και τα ξωτικά και οι θεοι , οι μήνες μαζευτηκαν αν έπρεπε να τον βοηθήσουν, ήταν δυσαρεστημένοι μαζί του γιατί αγαπουσε πολύ τα παιδιά και θυσιαζόνταν για κεινα, είχαν όλοι κατηγορίες να του προσάψουν! και ενα ξωτικό είχε αναλάβει την υπεράσπιση του!

εδω παιδια δεν βρηκαμε απάντηση..θυμόσαστε και αρχες 90' που υπήρχαν παιδικά του Ντικενς , ολες οι ιστοριες του διασκευασμένες, δηλ. το παλαιοπολειο, η χριστουγεννιατική ιστορία, νικολας νικελμπι, Τουιστ και άλλα, κατι λεπτες φιγουρες με ζεστες φωνές, περιεργα παιδικά..αν θυμάται κανείς..

Μήπως εννοείς τα καρτούν της Burbank; Ορίστε μερικά του Ντίκενς στα ελληνικά:

[edit]Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν υποβληθεί από τον ενάγοντα:

EPOE [edit]

Mε εξαίρεση το Funny Little Bunnies, όλα τα άλλα καρτούν στη λίστα δεν είναι της Ντίσνευ παρά το ό,τι παίχτηκαν στο Disney Channel όπως και άλλα καρτούν που δεν είανι της Ντίσνευ π.χ. το Μικρό Μου Πόνυ. Αν είχε τις λέξεις "Πασχαλινό" και "λαγουδάκι" στον τίτλο, ίσως μπορούμε να βγάλουμε μερικά από τη λίστα και να αφήσουμε αυτά:

MV5BMTgyNDg2NDA5M15BMl5BanBnXkFtZTcwNDA1OTkxMQ@@._%20%20V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

MV5BMTU0MTQ1NzI5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDkwOTYzMQ@@._%20%20V1._SY314_CR27,0,214,314_.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτες τις ιστοριες ακριβως λέω, τις εβαζε Χριστουγεννα η Ερτ, τωρα συγκηνηθηκα...εριχναν χρυσοσκονη στα παιδικά όνειρ, κριμα να μην τις προβαλουν πλέον!!

Πίσω
Μπλουζα