Αναζήτηση παιχνιδιού κονσόλας με ανθρωπόμορφα ζώα: Alien Soldier

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.880
Λοιπον, ειχα δει πριν απο χρονια ενα platform shoot-em-up οπου στην πρωταγωνιστουν ανθρωπομορφα ζωα. Ο πρωταγωνιστης πρεπει να ηταν αλεπου ή πουλί (εννοειται ανθρωπομορφο). Στο πρωτο επιπεδο προχωρουσε απο αριστερα προς δεξια και νομιζω ειχε δυνατοτητες οπως να περπαταει στο ταβανι. Τα οπλα ηταν πολυ εντυπωσιακα αφου με καποια powerups γινοταν χαμος στην οθονη, και γενικοτερα ολα τα γραφικα και τα εφε ηταν χαρμα οφθαλμων.

Μετα απο χρονια ειχα την εντυπωση οτι το παιχνιδι ηταν ενα της σειρας Star Fox, αλλα οταν το εψαξα ειδα οτι εκεινα τα παιχνιδια ειναι τελειως διαφορετικα.

Το παιχνιδι εκεινο πρεπει να κυκλοφορησε ειτε σε SNES ειτε σε SEGA, αφου κυριως με αυτες τις κονσολες εχω επαφη. Αν κρινω απο τα εντυπωσιακα γραφικα δεν πρεπει να κυκλοφορησε πριν το 93.

Ευχαριστω αλλα οχι! Το παιχνιδι σιγουρα δεν ηταν προσφατο, και οι χαρακτηρες δεν ηταν cute ή καρτουνιστικοι.

Για κοίτα λίγο...

...το Sparkster, σου θυμίζει τίποτα;

[video=youtube_share;7lCO4Rn7hZs]

Αν και απουσιάζουν τα πυρά που γεμίζουν όλη την οθόνη, έχουμε αλεπού, έχουμε και σκαρφάλωμα σε τοίχους.

Οχι παιδια, το Sparkster οπως βλεπω εχει καρτουνιστικα γραφικα, ενω το πλασμα που θυμαμαι ηταν πιο εχμ.. ανθρωπινο :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο StarFox πήγε κι εμένα το μυαλό μου...

Θα πρέπει να "ξεσκονίσω" τα PIXELs, μπας και βρω κάτι σχετικό.

Θα γίνει, αλλά όχι αυτό το ΣουΚου, καθότι καρναβαλίζομαι! :)

Μηπως ειναι το Alien Soldier;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν πιστεύω να εννοείς κανένα Brutal Paws of Fury...

Γιάννη, πλάκα έκανες με το βίντεο που έβαλες , Ε;;; :P

Ε, δεν περίμενα να ήταν αυτό αφού το έγραψα κιόλας...

Rakeesh είπε:
Alien Soldier! ευχαριστω Getta :D
Παιχνιδάρα κι αυτή αν και το μόνο ανθρωπόμορφο ζώο που θυμάμαι ήταν ο πρωταγωνιστή με τους εχθρούς να ήταν πιο τερατώδες.

Πίσω
Μπλουζα