Αναζήτηση παιχνιδιού στρατηγικής/μάχης (περ. 2000)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.872
Μου ηρθε σε φλασια ενα παιχνιδι που ειχα δει στο σπιτι ενος φιλου, και αναρωτιεμαι ποιο ειναι. Για να δουμε.

Η χρονια ηταν καπου 2002-3 οποτε καταλαβαινετε οτι βγηκε καπου εκει. Νομιζω οτι δεν ηταν αυτοτελες παιχνιδι αλλα απλα το "καινουργιο" μερος μιας σειρας. Ηταν τακτικης/στρατηγικης αλλα με στοιχεια RPG/φανασιας. Για καποιο λογο νομιζω οτι ανηκε στη σειρα Might and Magic (την οποια δεν εχω δει ποτε) αλλα για να δουμε.

Διαλεγες ενα race, το οποιο περιελαμβανε τα κλασσικα ελφ, νανους, ορκς, απεθαντους (νυχτεριδες, λυκους κλπ), δαιμονες, κλπ. Ο φιλος μου καυχιοταν που διαλεξε τους δαιμονες :|

Το κεντρικο μενου ηταν ενα τοπιο με βουνα, λοφους, κοιλαδες, και επελεγες πού θα επιτεθει η ομαδα σου.

Η μαχη ειχε ως εξης: τα γραφικα ηταν 3δ και αρκετα ομορφα. Ηταν η ομαδα σου και απεναντι (στο βαθος) η ομαδα του εχθρου. Η μαχη μου θυμισε καπως το Final Fantasy, δηλ. οταν εκανε επιθεση ενας χαρακτηρας, εκανε απλα την κινηση/χορογραφια με τα εφε, και εβλεπες αν καποιος αντιπαλος επαθε κατι.

Το τελευταιο βασικα μου εκανε αρκετα κακη εντυπωση: ο επιτιθεμενος εμενε στη θεση του και εκανε μια κινηση, και ως δια μαγειας εβλεπες το "αποτελεσμα" στην απεναντι πλευρα, χωρις να μετακινηθει κανενας, και χωρις να υπαρξει καποια μονομαχια. Λογικο βεβαια για καποιο παλιοτερο RPG, αλλα ερχοταν σε μεγαλη αντιθεση με τα κατα τα αλλα ομορφα και ρεαλιστικα γραφικα/animation.

Πίσω
Μπλουζα