Αναζήτηση παιχνιδιού arcade [Xain'd Sleena]

audiodee

RetroActive
Joined
26 Ιουν 2006
Μηνύματα
460
Αντιδράσεις
81
Θυμάμαι γύρω στο '87-'88 ένα παιχνίδι στα ηλεκτρονικά με κέρματα (2 δεκάρικα τότε για να προσδιορίσω την εποχή) το οποίο ήταν arcade brawl νομίζω, με πρωταγωνιστή ένα "θιβετιανάκι", με κεφάλι γλόμπο, ντυμένο στα κόκκινα, και αν θυμάμαι καλά το πρώτο όπλο ήταν σφαίρα με ακίδες σε αλυσίδα και προχωρούσε και συναντούσε εχθρούς, ανθρώπους και καμιά φορά τέρατα. Το σκηνικό ήταν τοπία και ναοί.

Όνομα κανείς;
 
Όχι, κανένα από τα δύο.

Ο χαρακτήρας δεν ήταν σαν καρτούν, οι άνθρωποι και το σκηνικό ήταν όλα στα όρια του "σοβαρού", όχι καρτουνίστικα.
 
Rygar?............... χωρις μαλλια :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mου θυμίζει λίγο το Τiger Road η περιγραφή...
 
Παροτι δεν ειναι ακριβως θιβετιανακι, αλλα θιβετιαναρος, εδω ειναι το τελος.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καλό παιχνίδι το οποίο το τελείωσα σχετικά πρόσφατα (άχτι το είχα από τα ηλεκτρονικά). Στα τελευταία levels η δυσκολία γίνεται πραγματικά απάνθρωπη. Όποιος το βγάζει με ένα κέρμα έχει την απεριόριστη εκτίμησή μου.
 
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το εχω τερματίζει, χωρίς να με ακουμπίσει εχθρός. Δεν εννοώ πως απλώς δεν έχασα "ζωή", αλλά δεν έχασα ούτε ελάχιστη ενέργεια :)
 
και γω θελω βοηθεια παιδια,συγκεκριμενα για ενα παιχνιδι με καποιον που πολεμουσε εξωγηινους σε πλανητεσ και συ στην αρχη διαλεγες σε πιον πλανητη θα πηγαινες.θυμαται κανεις???(αυτο θα πει retro κολληματα)

: )
 
konstandin είπε:
και γω θελω βοηθεια παιδια,συγκεκριμενα για ενα παιχνιδι με καποιον που πολεμουσε εξωγηινους σε πλανητεσ και συ στην αρχη διαλεγες σε πιον πλανητη θα πηγαινες.θυμαται κανεις???(αυτο θα πει retro κολληματα) : )
Μάλλον εννοείς το Xain'd Sleena.
 
Ω ναι,φιλε μου,μολις το τσεκαρα και οντως αυτο ειναι, thnx για την ταχυστη απαντηση.
 
Πίσω
Μπλουζα