Αναζήτηση (-πολύ-) παλιάς διαφήμισης - τσιγάρα Παλλάς

Eagle 1

RetroMasteR
Joined
31 Ιαν 2016
Μηνύματα
1.298
Αντιδράσεις
4.550
Θυμάμαι το 1972, μόλις είχαμε αγοράσει τηλεόραση, έπαιζε μία διαφήμιση για τσιγάρα (Παλλάς αν θυμάμαι καλά), όπου υπό τους ήχους του επίκαιρου τότε τραγουδιού Mamy blue, βλέπαμε ένα ανεμόπτερο να πετά με νεαρό πιλότο και στο έδαφος να το ακολουθεί με Land-Rover η νεαρά. Αυτή του κάνει από το παράθυρο σήμα με τα δάκτυλα σε V να ανοιγοκλείνουν, ο νεαρός καταλαβαίνει και προσγειώνεται και η διαφήμιση κλείνει με τους δύο να καπνίζουν μπροστά στο ανεμόπτερο και στο τζιπ. Από τη μία το ανεμόπτερο, από την άλλη το τραγούδι-hit της εποχής, η διαφήμιση ήταν κεντρικό σημείο αναφοράς στο σχολείο και μου έμεινε έντονα τυπωμένη παρά τα χρόνια που πέρασαν.

Πολύ θα ήθελα να την ξαναδώ. Μήπως ξέρει κανείς κάτι?
 
Δυστυχώς δεν θυμάμαι την διαφήμηση, αλλά τα Παλλάς ήταν η μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε ο father !!

Οταν τον δω, θα τον ρωτήσω μήπως τη θυμάται εκείνος...
 
billy είπε:
Δυστυχώς δεν θυμάμαι την διαφήμηση, αλλά τα Παλλάς ήταν η μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε ο father !!Οταν τον δω, θα τον ρωτήσω μήπως τη θυμάται εκείνος...
Ευχαριστώ πολύ billy, θα χαρώ να έχω νέα!
 
katerinak είπε:
Ευχαριστώ πάρα πολύ katerinak για τα διαφημιστικά σποτ εποχής που παρέθεσες!!! Δεν σου κρύβω ότι έψαξα και εγώ πριν ζητήσω υποστήριξη αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι, εσύ όμως εντόπισες σχετικές διαφημίσεις τη εποχής!

Στην πρώτη παραπομπή σου στο σημείο 01.18 έχει το τέλος της διαφήμισης με ανεμόπτερο και τσιγάρα Παλλάς, ωστόσο ακούγεται άλλη μουσική. Στη δεύτερη παραπομπή σου στο σημείο 00.12 έχει επίσης το τέλος της διαφήμισης με τη μουσική του Mamy Blue, αλλά με μηχανοκίνητο αεροπλάνο και τσιγάρα Old Navy.

Αποπροσανατολίστηκα τώρα ως προς τη μάρκα των τσιγάρων (δεν καπνίζω), ωστόσο θυμάμαι 2 χαρακτηριστικά της διαφήμισης διότι με ενδιέφεραν: Ανεμόπτερο και Mamy Blue. Να ήταν παλαιότερο σποτ (με ανεμόπτερο) και με Old Navy? Ίσως αν υπήρχαν ολόκληρες οι διαφημίσεις να έβγαζα άκρη.... Σε κάθε περίπτωση τα σέβη μου και τις ευχαριστίες μου που βρήκες τμήματά τους!!!!

Να προσθέσω επίσης ότι όλες οι διαφημίσεις που περιείχαν οι παραπομπές σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και με ταξίδεψαν πολλά χρόνια πίσω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eagle1 χαιρομαι που βοηθησα καπως,παντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει αυτη που ψαχνεις αφου ειναι απ' τα 70ς .Ποσοι να ειχαν τοτε βιντεο στην Ελλαδα; οι περισσοτεροι ουτε τηλεοραση δε θα ειχαν
 
katerinak είπε:
Eagle1 χαιρομαι που βοηθησα καπως,παντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει αυτη που ψαχνεις αφου ειναι απ' τα 70ς .Ποσοι να ειχαν τοτε βιντεο στην Ελλαδα; οι περισσοτεροι ουτε τηλεοραση δε θα ειχαν
Πράγματι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση λόγω χρονολογίας, όπως σωστά λες το βίντεο ήταν άγνωστη λέξη (και εμείς μόλις είχαμε πάρει την τηλεόραση). Καταπληκτική η έρευνά σου πάντως, βρήκες τμήματά τους!!!!!! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
 
Πίσω
Μπλουζα