Αναζήτηση συγκεκριμένου τίτλου Arcade: 3 Wonders

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.915
Σε ενα ξενο υπολογιστη ειχα πετυχει μια συλλογη MAME μεταξυ των οποιων μου εκανε εντυπωση ενα συγκεκριμενο platform arcade. Κατα 90% πρεπει να ηταν γιαπωνεζικο, και απο την ποιοτητα των γραφικων φανταζομαι ειχαμε να κανουμε με 256 χρωματα, οποτε late-80s ενω δεν αποκλειεται και 90s.

Πρωταγωνιστης ηταν ενα "παιδακι", το setting ηταν σουρρεαλιστικο fantasy, δηλαδη ουτε εξωγηινοι ουτε ρομποτ. Υπηρχε μια εντονη steampunk αισθητικη με παραμυθενια σκηνικα και clockwork συσκευες. Αν θυμαμαι καλα σε ενα σημειο εμφανιζεται ενα τεραστιο μεταλλικο μισοφεγγαρο βικτωριανης αισθητικης (μαλλον ηταν το σκαφος του κακου σε καποιο επιπεδο). Το παιχνιδι ηταν platform οπως ειπα, ααλλα νομιζω υπηρχαν bonus stages οπου το πανιχιδι γινοταν side scrolling "αεροπλανακι".

Παντως την μεγαλυτερη εντυπωση μου την εκανε η ομορφη ονειρικη αισθητικη!!!

Για πειτε ρε παιδια αν σας λεει τιποτα

Μηπως ειναι το Psychic 5;

1.png

Είναι το φανταστικό three wonders της μεγάλης capcom.

3wonders_8.png

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σωστος το Three wonders ειναι απλα οι πιστες Bonus που αναφερει που γεινεται αεροπλανακι το παιχνιδι δεν ειναι πιστες αλλα ενα απο τα τρεια παιχνιδια που αποτελειται και συγκεκριμενα το Chariot: Adventures through the sky γιαυτο με μπερδεψε.

Βιντεο με δεικο μου τερματισμο.

[video=youtube;7WgCf-OYkzI]

Μόλις διάβασα ονειρικό, βικτωριανό στυλ αμέσως σκέφτηκα το παιχνίδι αυτό. Το είχα δει πρώτη φορά όχι στα ηλεκτρονικά αλλά σε ΜΑΜΕ φίλου που είχε όλα τα παιχνίδια και είχε κολλήσει τρελά με αυτό και έπαθα πλάκα μεγάλη. Απο τα καλύτερα γραφικά που έχω δει σε παλιό arcade.

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας. Φυσικα και ηταν το 3 Wonders :)

Πίσω
Μπλουζα