Αναζήτηση τίτλου Γερμανικού τραγουδιού: Eins Zwei Polizei [MO-DO]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.198
Θυμάμαι ένα τραγούδι με γερμανικούς στοίχους που πήγαινε κάπως έτσι:

Eins zwei Polizei. Drei vier, Grenadier, fuenf sechs, Alte Hex, sieben acht, gute Nacht.

Το ξέρετε;

[h=1]EINS ZWEI POLIZEI - MO-DO (official video)[/h]

[video=youtube;E-DZ0KtR3RY]

Πω πω... Μου την έδινε στα νεύρα, άσχημα... :xm:

Aard σε ευχαριστώ πολύ. Ποτέ δεν το είχα ακούσει όλο. Τα σπάει. Τι κι αν είναι στα γερμανικά...

Ja, ja, ja! Was ist los? Was ist das? :P

Μου χε κολλήσει πριν 3 χρόνια, όταν έδινα για Mittel, κι έλεγα ότι στα δύσκολα στα προφορικά, θα γυρίσω να τους πω ένα "Eins, zwei, Polizei" να κερδίσω τις εντυπώσεις!

nwntas είπε:
Ja, ja, ja! Was ist los? Was ist das? :P Μου χε κολλήσει πριν 3 χρόνια, όταν έδινα για Mittel, κι έλεγα ότι στα δύσκολα στα προφορικά, θα γυρίσω να τους πω ένα "Eins, zwei, Polizei" να κερδίσω τις εντυπώσεις!
Δικός μας κι ο Νώντας :) . Νώντα ξέρεις άλλα γερμανικά συγκροτήματα και στοίχο όπως οι Aquagen με το Party Alarm...

johnny19818 είπε:
Δικός μας κι ο Νώντας :) . Νώντα ξέρεις άλλα γερμανικά συγκροτήματα και στοίχο όπως οι Aquagen με το Party Alarm...
Α να 'σαι καλά ρε Τζόνυ! Δεν το ξερα το κομμάτι! Γενικά στην techno οι Γερμανοί έπαιξαν αρκετά με τον αγγλικό στίχο, οπότε δεν είχα περισσότερα παραδείγματα, πλην του 1,2, Polizei.

nwntas είπε:
Α να 'σαι καλά ρε Τζόνυ! Δεν το ξερα το κομμάτι! Γενικά στην techno οι Γερμανοί έπαιξαν αρκετά με τον αγγλικό στίχο, οπότε δεν είχα περισσότερα παραδείγματα, πλην του 1,2, Polizei.
Θυμήθηκα και τους U96 με το Das Boot αν και έχει αγγλικά και γερμανικά μαζί.

johnny19818 είπε:
Θυμήθηκα και τους U96 με το Das Boot αν και έχει αγγλικά και γερμανικά μαζί.
Το θυμόμουν σαν μελωδία, αλλά δε θυμόμουν καν αν είχε στίχους. Τέλειο και πορωτικό κομμάτι κι αυτό!

Κορυφαίο κομμάτι των MO-DO το άκουγα στην εφηβεία μου και χτυπιόμουν! Μαζί βέβαια με το εξίσου καλό κομμάτι (κομματάρα δηλαδή) του συγκροτήματος, το Gema Tanzen, αλλά και το

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελάτε βρε παιδιά, πείτε την αλήθεια... Το κομμάτι... δεν... :shake:

Φανταστείτε ένα ανάλογο κομμάτι στα Ελληνικά:

Ένα δύο

στο νοσοκομείο

τρία τέσσερα

φώναξε τον Καίσαρα

πέντε έξι

το είπα στον Αλέξη

εφτά οχτώ

θα σε περιποιηθώ

Άσε αυτό το μονότονο ντουκου ντουκου...

Μήπως όταν βγήκε το τραγούδι, εσύ είχες βγει ήδη από την εφηβεία; Χαχαχαχα!!!

Υπονοείς κάτι για την ηλικία μου;

attachment.php

:fafoutis:

kingtiger077 είπε:
Κορυφαίο κομμάτι των MO-DO το άκουγα στην εφηβεία μου και χτυπιόμουν! Μαζί βέβαια με το εξίσου καλό κομμάτι (κομματάρα δηλαδή) του συγκροτήματος, το Gema Tanzen, αλλά και το
Αα, τώρα τα πρωτοβλέπω τα κομμάτια. Μου φαίνεται θα γίνω φαν του συγκροτήματος. Εντάξει ακούγονται ευχάριστα κι ας είναι λίγο μονότονα. Καλύτερο είναι δηλαδή το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας... Κι όσο για το ντούκου ντούκου, beatάκι είναι τι θέλετε δηλαδή :P .

johnny19818 είπε:
Αα, τώρα τα πρωτοβλέπω τα κομμάτια. Μου φαίνεται θα γίνω φαν του συγκροτήματος. Εντάξει ακούγονται ευχάριστα κι ας είναι λίγο μονότονα. Καλύτερο είναι δηλαδή το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας...
Πέστα, πέστα, έτσι για να ακούνε μερικοί μερικοί μιας Α ηλικίας :biglaugh:

τα μακαρονια να ειναι carbonara και μια κοκα κολα

Το καλοκαιρι αν βρεθειτε με Γερμανους, παιξτε το, ειναι classic θα τους τρελάνετε

[video=youtube_share;7WeJtTQ05Y8]http://youtu.be/7WeJtTQ05Y8

Πίσω
Μπλουζα