Αναζήτηση τίτλου: Λίγο φως - Κυριακή

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας babiskam
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

babiskam

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!Καινούριος στην παρέα σας!

Την βοήθειά σας παιδιά, αν γίνεται.

Ψάχνω τον τραγουδιστή και τον τίτλο ενός τραγουδιού!

Το ρεφρέν είναι το εξής:

''Κυριακή είναι σήμερα θεέ μου, γράφω και αυτό μαζί με τ' άλλα, που γιορτινα δεν έβαλα ποτέ μου, που δεν εχάρηκα θεέ μου!''

Είναι Ζεϊμπέκικο και νομίζω οτι το ερμηνέυει γυναίκα!

Θυμάμαι που το άκουγα πολύ μικρός σε κάποια ξεχασμένη κασσετα!

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι τέλη 1980.Οπότε οι 40ηδες σίγουρα το θυμούνται!Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σίγουρα το άσμα είναι του Σάκη Δάρρα- τέλη 80s, με αρχές 90s

Ο babiskam λέει ότι το ερμηνεύει γυναίκα

thebest20 είπε:
Ο babiskam λέει ότι το ερμηνεύει γυναίκα
Η 1η εκτέλεση είναι του Δάρρα (το έπαιζε συνέχεια σε ένα ξεχασμένο κανάλι της Θεσ/νίκης- "Τα παιδιά της Καλαμαριάς" λεγόταν- που έπαιζε όλο καψουροτράγουδα. Τώρα αν το τραγούδησε και γυνάικα μετά δε ξέρω :confused:

Το τραγούδι "Λίγο φως - Κυριακή" το τραγούδησε η Φωτεινή Κοφινά το 1987 στο δίσκο "Οργανάκι" της εταιρίας "sol" που τον είχα και τον χάρισα στον φίλο μου Γιάννη το '90 γιατί έκοβε φλέβες με το τραγούδι αυτό. Ο Δάρας το είπε το 1994 στο δίσκο "Θέλω να γελάς" με τίτλο "Κυριακή" στην vasipap, αυτόν τον έχω ακόμα.

theots22 είπε:
Το τραγούδι "Λίγο φως - Κυριακή" το τραγούδησε η Φωτεινή Κοφινά το 1987 στο δίσκο "Οργανάκι" της εταιρίας "sol" που τον είχα και τον χάρισα στον φίλο μου Γιάννη το '90 γιατί έκοβε φλέβες με το τραγούδι αυτό. Ο Δάρας το είπε το 1994 στο δίσκο "Θέλω να γελάς" με τίτλο "Κυριακή" στην vasipap, αυτόν τον έχω ακόμα.
ΦΙΛΕ δεν έχω λόγια...Ευχαριστώ πολύ αν και πολύ καθυστερημένα (2,5 χρόνια).Αυτό είναι το κομμάτι που έψαχνα και εκοβα και εγώ φλέβες!!!Μετά από πολύ καιρό, έψαχνα μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο κομμάτι, και το google με παρέπεμψε στην απάντησή σου...Ευχαριστώ πολύ!Ευχαριστώ πολύ και τονsnakeyes08 και γενικά όλο το φορουμ για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια...Επιτέλους λύτρωση.. :bow2:

Πίσω
Μπλουζα