Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 1

gogokotr

RetroN00b
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
1
Είναι αδύνατον να τις βρω επειδή τις θυμάμαι ελάχιστα όμως για κάποιο λόγο έχουν χαραχθεί στο μυαλό μου κάποιες από τις σκηνές των συγκεκριμένων ταινιών και γι' αυτό θέλω να τις βρω. Τις είχα δει όταν ήμουν πολύ μικρή, που τότε δεν γνώριζα και τόσο ξένους ηθοποιούς και έτσι δεν μπορώ να θυμηθώ αν έπαιζε κάποιος γνωστός αν και αμφιβάλω.

Η μια είναι με ένα αγοράκι το οποίο είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μια το ένα, μια το άλλο, η μητέρα του έκανε τα πάντα για τον βοηθήσει καθώς και τα αδέρφια του. Αν θυμάμαι καλά όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν ο πατέρας, τους εγκατέλειψε. Στο τέλος ενώ είχε περάσει πάρα πολλά το παιδί είναι ξαπλωμένο μέσα σε ιατρικά μηχανήματα, γύψους κτλ και λέει την λέξη "λύτρωση" και αμέσως πεθαίνει. Μου έχει μείνει αυτή η σκηνή.

Και η δεύτερη είναι μ' ένα ζευγάρι που χάνουν το κοριτσάκι τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να το βρουν αλλά τίποτα. Μετά από χρόνια και με την επιμονή της μητέρας το εντοπίζουν. Φαίνεται δυστυχισμένο και η μητέρα δεν ξέρει τι να κάνει να την πλησιάσει ή όχι. Νομίζω όμώς ότι τελικά κάνει κάποιες ενέργειες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.

Υπήρχε και μια άλλη ταινία που έψαχνα αλλά επειδή θυμόμουν πάρα πολύ το παιδάκι που έπαιζε την βρήκα. Έτυχε να δω την ταινία "Τhe champ" με τον Jon Voight και το αναγνώρισα αμέσως. Η 3 ταινία που έψαχνα ήταν το καταπληκτικό "The Earthling". Όπως καταλαβαίνετε μου αρέσουν οι ταινίες με παιδιά ή έχω ξεχωρίσει κάποιες από την παιδική μου ηλικία μου. Τι να πω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Φίλτατη gogokotr προσπάθησα και εγώ να θημηθώ κάτι αλλά και εγώ όπως και

άλλοι φίλοι του retromaniax δεν μπορούν γιατι οι πληροφορίες είναι πολυ λίγες

δεν θυμάσαι κάποιον γνωστό ηθοποιό να συμμετέχει σε κάποια απο αυτές η μήπως όλοι ήταν άγνωστοι αν πάντως συμμετείχε κάποιος γνωστός ηθοποιός κανε μια αναζήτηση για αυτόν στην http://www.wikipedia.org με το όνομα του και αν υπάρχει λιστα με τις ταινίες του αν προσπαθήσεις ενδεχομένως να θημυθείς....
 
Γεια σου Misha,

το περίμενα αυτό. Σ' ευχαριστώ για το site που μου προτείνεις αλλά υπάρχει και το πολύ καλό imdb...που πάντα το προτιμώ.

Περιττό να σου πω ότι όταν ήμουν μικρή ονόμαζα όλα μου τα αρκουδάκια Misha!! χαχαχαχαχα

Είχα κόλλημα με την συγκεκριμένη μασκώτ!! :)
 
Τίποτα ε;; Αφού και εδώ δεν θυμάται κανείς τίποτα, σιγουρεύομαι ότι δεν πρέπει να έπαιζαν κάποιοι γνωστοί ηθοποιοί αλλιώς όλο και κάτι θα ξέρατε. Απορώ που τις είχα πετύχει αυτές τις ταινίες!! :)
 
Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ελπίζω να βοηθήσω με το παρακάτω lınk:


Μετά την περιγραφή σου μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό αυτή η ταινία, ελπίζω να είανι αυτήπου έψαχνες,εάν δεν την έχεις βρει βέβαια μετά από τόσο καιρό! :)
 
Πίσω
Μπλουζα