Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 2

Shattered

RetroWannaBe
Joined
15 Ιουν 2011
Μηνύματα
35
Αντιδράσεις
3
Έχουν περάσει τόσα χρόνια που δεν είμαι πια σίγουρος αν πρόκειται για ταινία που υπήρξε ή κάποιο όνειρο που είχα, αλλά η υπόθεση έχει να κάνει με ένα αγόρι στου οποίου το υποσυνείδητο βρίσκεται ένα μυστικό, οι συντεταγμένες ενός εξωγήινου πλανήτη αν θυμάμαι καλά, και κάποιους εξωγήινους που προσπαθούν να του προκαλέσουν σοκ ώστε να θυμηθεί τις συντεταγμένες αυτές
 
Και τον κυνηγάγαν και κάποιοι άλλοι που ήθελαν τις συντεταγμένες για πάρτη τους ;
 
Φυσικά, πάντα έτσι δεν γίνεται; ;) Μη μου πεις ότι βγάλαμε άκρη!
 
Για μερικά λεπτά νόμισα πως κατι θυμήθηκα , αλλά αυτό που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η ταινία με τον Μπρους Γουίλις που προστάτευε ένα παιδί , αλλά όχι για συντεταγμένες εξωγήινων ... Πάντως αυτό που λες , κάτι μου θυμίζει .
 
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μια σκηνή που τρώνε όλοι μαζί, και η εξωγήινη κοπέλα έχει τα μαλιά αλα μαρτζ σιμσον, και απο την παραξενη κομη της βγαινει ενα πουλι, σαν κουκος - η μια αλλη, που με ενα γαντι τυπου φρεντι γκρουγκερ λεει στο αγορι οτι θα το βασανισουν μεχρι να θυμηθει. Οι εξωγηινοι δειχνουν εντελως γηινοι, και μονο το αγορι τους ξερει. Ευχαριστω για την προσπαθεια, ελπιζω καποιος αλλος να θυμηθει κατι.
 
Πίσω
Μπλουζα