Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 2

mpikos

RetroN00b
Joined
18 Δεκ 2007
Μηνύματα
6
Αντιδράσεις
0
Μήπως θυμάται κάποιος μια ταινία που έδειχνε παλιά ο ant1 την δεκαετία των 90s, 92-95 πρέπει να ήταν(την έδειχνε αρκετές φορές), ψάχνω να βρω τον τίτλο της αλλά δεν θυμάμαι και πολλά μόνο δυο φάσεις θυμάμαι η μια ήταν στην αρχή της ταινία σε ένα κτίριο μίας εταιρία που αναγραφόταν το όνομα της με μεγάλα γράμματα έπεσε ο πρωταγωνιστή από το παράθυρο μαζι με ένα γράμμα κα η δεύτερη φάση ήτα όταν έκανε μια κοπέλα ντους και ο πρωταγωνιστείς άνοιξε την κουρτίνα του μπάνιου και εκείνη είχε τρία στήθη!!!

Από αυτά τα δύο που θυμάμαι πρέπει να ήταν παρωδία για αυτό την ψάχνω σας τρελός και ειδικά αφού είναι των 90s.
 
Με τρία στήθη γυναίκα θυμάμαι μόνο στην Ολική Επαναφορά αλλά όχι σε τέτοια σκηνή που περιγραφεις. Η πτώση απο το μπαλκόνι δε μου λέει τίποτα.
 
Τη ταινία που λές τη ψάχνω κι εγώ.Είχε να κάνει με έναν άντρα που δούλευε σε λόμπυ ξενοδοχείου και ήταν ερωτήλος.Η αστυνομία το θεωρούσε ύποπτο και τον κυνηγούσε σε όλους τους ορόφους αλλά αυτός πάντα ξέφευγε με αστείους τρόπους.Σε μιά σκηνή μάλιστα ένας αστυνομικός ετοιμαζόταν να τον πυροβολήσει κι ο ήρωας έκανε αντανάκλαση το φώς στα μάτια του με έναν δίσκο σερβιρίσματος με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει έναν αθώο...
 
Δεν είναι αυτή που ψάχνω...Ευχαριστώ πάντως.
 
Ναι ,είναι αυτή του πρώτου ποστ κατά 99%.
Παρωδία και τρία στήθη σε ντους τα έχει μέσα.
 
Πίσω
Μπλουζα