Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 3

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.331
Αντιδράσεις
1.350
Η ταινία που ψάχνω πρέπει να ήταν κάποια μαύρη κωμωδία της δεκαετίας του 80 ή αρχές 90 το αργότερο. Και λέω μαύρη κωμωδία γιατί η μόνη σκηνή που θυμάμαι, σε αυτό το είδος ταιριάζει...

Στην σκηνή αυτή, ένας τύπος μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο/αίθουσα και βλέπει διάφορους ανθρώπους οι οποίοι, πως να το πω, εμπλέκονται σε ένα gore - splatter fest! Ο ένας βγάζει τα μάτια του ο άλλος κρατάει τα άντερά του επιδεικνύοντας τα και ένα σωρό άλλα παρόμοια. Από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά φρικιαστική σκηνή για το παιδικό μου μυαλό. Πολύ αίμα και gore effects. Αλλά ο τρόπος που τελειώνει η σκηνή αυτή ήταν κάπως αστείος (γι αυτό μάλλον ήταν και κωμωδία). Ο τύπος αυτός λοιπόν δεν τρομάζει (από ότι θυμάμαι) και τελικά όλο αυτό ήταν μία φάρσα που του σκάρωσαν. Έτσι λοιπόν μαζεύουν τα κομμένα μέλη και τα έντερά τους και αποχωρούν απογοητευμένοι.

Είναι η μοναδική σκηνή που θυμάμαι από την ταινία την οποία ίσως και να μην είχα δει ολόκληρη. Μόνο αυτήν την σκηνή η οποία μπορεί και να μην ήταν έτσι ακριβώς όπως την περιγράφω, το μόνο σίγουρο είναι το gore και το ότι ήταν τελικά αστείο-φάρσα.
 
Μήπως είναι το Bloodbath at the house of Death (1983), με τον Vincent Price;[h=1][/h]
 
Ταινιάρα, Imgema! :biglaugh:

Τελικά είναι τρόμου ή κωμωδία?

(θέλω να πάω βόλτα το thread σε άλλο section! :D )
 
RIO είπε:
Μήπως είναι το Bloodbath at the house of Death (1983), με τον Vincent Price;
Από ένα γρήγορο review στις σκηνές που έκανα δεν είναι αυτή.

Μάλλον πιο πολύ κωμωδία πρέπει να είναι η ταινία που λέω αλλά η σκηνή ήταν πολύ splatter.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα