Αναζήτηση τίτλου παιδικής σειράς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας elliest_5
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

elliest_5

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Γεια χαρά,

Είμαι νέο μέλος αν και πολλές φορες στο παρελθόν έχω επισκεφτει και απολαυσει τις συζητήσεις του φορουμ. Επειδή φτιάχνω ένα αρχείο με όλες τις σειρές που παρακολουθούσα μικρή (τέλη 80s-αρχές 90s), κυρίως από βιντεάκια του youtube, θα ήθελα τη βοήθειά σας να εντοπίσω μία από τις ελάχιστες σειρές που δεν εχω καταφέρει ακόμα να βρω:

Ήταν μια σειρά που μου θύμιζε πολύ το "μικρό σπίτι στο λιβάδι", μάλιστα κάποια περίοδο πρέπει να παίζονταν το ένα μετά το άλλο. Κεντρικοί ήρωες ήταν 2 κοριτσάκια που ήταν αδέρφια. Για κάποιο λόγο το θυμαμαι ασπρόμαυρο, αλλά πολύ πιθανό και να μην ήταν. Το άλλο περίεργο είναι ότι άλλες φορές το πετυχαινα και άλλες όχι, που με κάνει να πιστεύω ότι ήταν μίνι σειρά με λίγα επεισόδια...

Θυμάμαι χαρακτηριστικά σκηνές από 2 επεισόδια:

Στο 1 είναι να πανε εκδρομή με το σχολείο αλλά, λιγες μερες πριν, τα κοριτσάκια, επηρεασμένα απο την ιστορια της Μαιρη Πόππινς, ανεβαίνουν στη σκεπή με κάτι ομπρέλες και το μεγάλο κοριτσάκι πηδάει και τρώει τα μουτρα του. Επειδή έχει πάθει διασειση χάνει και την εκδρομή του σχολείου και κλαίει τη μοιρα που την έκανε χαζη :P

Από το 2 θυμάμαι μόνο μια περίεργη φάση, το κοριτσάκι κάτι έχει και το ενοχλεί στη μύτη του, δεν μπορει να αναπνεύσει καλά και πηγαίνει στο γιατρό του χωριου κι αυτός την εξετάζει και ανακαλύπτει μέσα στη μύτη της ένα μπιζέλι!

Αυτά - ελπιζω να βοηθανε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνωμη αν το συγκεκριμένο έχει ξανασυζητηθεί στο φόρουμ, δεν ειχα την υπομονη να ψάξω όλα τα threads :)

Πίσω
Μπλουζα