Αναζήτηση τίτλου παιδικού: Dungeons & Dragons (1983)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.880
Εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω ενα παιδικο πως λεγεται και εχω σαλταρει.Καποτε πιαναμε RTL και το εβλεπα εκει ασχετα που δεν καταλαβαινα τι ελεγαν.Εχω μια εντυπωση οτι καποτε παιχηκε και στο Mega αλλα μπορει να κανω λαθος.αν θυμαμαι καλα ηταν τρεια ατομα ενα κοριτσι και δυο αγορια που πηγαν σε ενα λουνα παρκ και μεσω μιας πυλης μεταφερθηκαν σε εναν αλλο κοσμο μεσαιωνικο και απεκτησε ο καθενας μια ιδιαιτερη δυναμη.Η κοπελα μια καπα που με το που εβαζε την κουκουλα γεινοταν αορατη ο ενας απο τους δυο ειχε ενα τοξο με αορατη χορδη και πετουσε κατι βελη απο φωτια.ο τριτος δεν θυμαμαι τι δυναμη απεκτησε αλλα νομιζω εγειναι νανος.Το θυμαται κανεις για να με γλητωσει απο την παρανεια;
 
Καλα ρε Βασιλη, απο το RTL το παιδικο εβλεπες??? Ειχε και "ΜικυΜαου" τα βραδια (δεν χρειαζοταν να ξερεις και Γερμανικα για να εντρυφησεις στη πλοκη)! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πλακα κανω.

Νομιζω οτι σιγουρα καποιος θα το θυμαται και θα σε βοηθησει.
 
Το θυμάμαι που το έπαιζε στο Αντ1, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο... :( τους είχε στρατολογήσει ένας καλός μάγος, για να πολεμήσουν τον κακό που λεγόταν Βέγκερ. Που θα πάει θα θυμηθώ...
 
Wally είπε:
Καλα ρε Βασιλη, απο το RTL το παιδικο εβλεπες??? Ειχε και "ΜικυΜαου" τα βραδια (δεν χρειαζοταν να ξερεις και Γερμανικα για να εντρυφησεις στη πλοκη)! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πλακα κανω.
Νομιζω οτι σιγουρα καποιος θα το θυμαται και θα σε βοηθησει.
Ασε πανο ειχα παθει ψυχωσει μαυτο το παιδικο.Ουτε που με ενοιαζε που δεν καταλαβαινα λεξη.Καποιος να το θυμηθει παιδια γιατι τα παλικαρια με τα ασπρα και τα ασπρα πουκαμισακια που δενουν με κατι υπεροχα λουρακια στην πλατη πλησιαζουν :D
 
Τελικα μαλον κανεις δεν το θυμαται.Θα σαλταρω :rant:
 
twilight_wayfarer είπε:
μήπως λες το Dungeons and dragons?
Μπραβο ρε φιλε υποκλινομαι,αυτο ακριβως ειναι το παιδικο.Χιλια ευχαριστω γιατι το εψανα σαν τρελος.
 
Ελα ρε, πως και δεν υπαρχει αλλο θρεντ γι' αυτο το παιδικο, και πως και δεν το ειχα δει ποτε;

Λοιπον, απο οσο ξερω το DD παιχτηκε εδω γυρω στο 1993. Εκεινη την εποχη εγω ημουν τρελαμενος με μυθολογια, φαντασια, και γενικως οτι περιειχε σπαθια, μαγεια, φανταστικα πλασματα κλπ. Ειχα εγκυκλοπαιδικες γνωσεις RPG απο αρθρα του Πιξελ και ειχα κανει αποπειρες να γινω ενας μκρος αρπιτζας αλλα δεν τα καταφερα (δυσκολο οταν δεν εχεις παρεες, λολ). Οταν εμαθα οτι παιζει κατι τετοιο στην τηλεοραση, επαθα πλακα για το πως και εγινε και ηρθε επιτελους ενα "σοβαρο" καρτουν. Δυστυχως παροτι το κυνηγουσα, ηταν σε ακαταλληλη για μενα ωρα και μερα, και ολο το εχανα. Τελικα ειδα 2-3 επεισοδια και απογοητευτηκα λιγο διοτι ηταν υπερβολικα 80ς και "παιδικο", και δεν ειχε καμια σχεση με οσα ηξερα απο φαντασια και αρπιτζι. (το παιδικο Κοναν που ηρθε την επομενη χρονια μου αρεσε πιο πολυ) Οπως και να εχει μαλον δεν παιχτηκε για πολυ καιρο.

ΟΜΩΣ, ο λογος που θυμηθηκα το συγκεκριμενο και ειπα να γραψω, ειναι οτι εμαθα το εξης: στη Βραζιλια ηταν πολυ δημοφιλες αυτο το παιδικο τη δεκαετια του 80 (εδω οπως ειπα παιχτηκε το 93) και γυριστηκε μια διαφημιση αυτοκινητου με ηθοποιους που αναφερεται σε αυτο,. Αν δεν κανω λαθος, η σειρα δεν ολοκληρωθηκε κανονικα, οποτε δεν βλεπουμε αν τα παιδια γυρισαν στον πραγματικο κοσμο, κατι που δειχνει η εν λογω διαφημιση. Εχει γινει ενας ψιλοχαμουλης, καθοτι προκαλεσεριγη νοσταλγιας στους βραιζλιανους. λενε οτι ειναι πολυ καλη παραγωγη, και οι ηθοποιοι μοιαζουν παρα πολυ με τους ηρωες του καρτουν. Απολαυστε.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι λες τωρα ρε φιλε μιλαμε επαθα πλακα :eek: απιστευτη διαφημιση μακραν η καλυτερη για μενα απο ολες που διαφημιζουν αυτοκινητα και οντως οι ηθοποιοι μοιαζουν με τους ηρωες της σειρας εμφανισιακα και εχουν και της ικανοτητες και ολα.Φοβερη διαφημιση πραγματικα.
 
Εύ γε στον Rakeesh !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα