Αναζήτηση τίτλου παλαιάς κωμωδίας

Amigovios

RetroActive
Joined
26 Αύγ 2008
Μηνύματα
324
Αντιδράσεις
133
Καλησπέρα σε όλους, αναζητώ μια παλια κωμωδία, λογικά '60-'70 που ο ήρωας ήταν ένας ατζαμής αστυνομικός κυνηγώντας έναν "κακό" (σώωωωωωωωωωπα!) βαρώνο.
Ο τύπος έκανε απίστευτα πράματα προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν ανεπιτυχώς και ήταν "προικισμένος"..γιατί το λέω αυτό; γιατι υπάρχει μια σκήνη που ειναι με το σώβρακο (πιο πολύ με σκελέα έμοιαζε) και φαινόταν η...προίκα του και τον κοιτάζει κάποιος έντρομος και ο ηρωάς μας πετάει την ατάκα: "I have the feeling that something big, is coming up!" (περιττό να πω ότι έκλαψα από τα γέλια).

Επίσης άλλη μια σκήνη που θυμάμαι ειναι με μια τεράστια αράχνη που τον τσιμπάει (γιατί αρνήθηκε να της ρίξει ταλκ στην πλάτη, που συμφωνα με το σενάριο την εξουδετέρωνε) και ενώ μιλάει με μια τύπισα, ,αυτή του λέει ότι το δηλητήριο έχει παερνέργιες (τις οποίες έχει ήδη) και ρωτάει φωναχτά ενώ χαιρετάει στρατιωτικά : "SIDE EFFECTS? REALLY WHAT ARE THEY?!" και του απαντά η τύπισα "well...shouting, army salutation, " κτλ κτλ κτλ...στο τέλος του λέει "this poison could kill an ordinary man" και αυτός απαντά φωνάζοντας πάλι "I'M NOT ORDINARY!" και λυποθυμά!

Αυτά θυμάμαι, ελπίζω να βοήθησα. αν κάποιος ξέρει τον τίτλο, θα ήμουν ευγνώμων !
 
Πίσω
Μπλουζα