Αναζήτηση τίτλου παλιού καρτούν /VHS

vaggos_vankel

RetroWannaBe
Joined
24 Μάρ 2010
Μηνύματα
64
Αντιδράσεις
1
Καλησπερα συμφορουμιτες :D

Ψαχνω να βρω ενα καρτουν που το εβλεπα στις αρχες 1990,ισως και πιο παλια.

Θυμαμαι οτι το ειχα δει και σε βιντεοκασετα(ισως κανω και λαθος).

Βασικα ηταν αυτοτελη επισοδια,το ενα ειχε να κανει με λαχανικα,υπηρχαν καποια ποντικια που κρατουσαν μια ταναλια,εκλεψαν τα καροτακια απο την μαμα καροτινα,εριξαν τις πατατες στο τηγανι και αλλες σκανταλιες.

Το δευτερο ειχε θεμα καποια σπουργιτια,ενα θηλυκο σπουργιτι που εφυγε μακρια απο το μερος που ζουσε αλλα τελικα γυρισε πισω.

Δεν θυμαμαι πολλα πραγματα γιατι στο μυαλο μου εχουν μεινει σαν εικονες,ημουν πολυ μικρος εκεινη την εποχη.Γνωριζει καποιος ποιο καρτουν ειναι?
 
Το πρωτο μου φαίνεται πως είναι το καρτούν μικρού μήκους με τίτλο "The Fresh Vegetable Mystery" (παραγωγή του 1939 από τα Fleischer Studios) το οποίο έχει πάνω κάτω την υπόθεση που λες, δηλαδή ποντίκια έκλεψαν τα μωρά καροτάκια της Mama Carrot και γενικά βασανίζουν λαχανικά καθώς ένας αστυνομικός πατάτα ψάχνει να τα βρει. Δες τα παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

http://cartoonsof1939.blogspot.gr/2010/10/126-fresh-vegetable-mystery.html

http://www.imdb.com/title/tt0031344/

Αφού τα είδες και τα δυο μαζί, υποθέτω πως και το δεύτερο ίσως είναι καρτούν μικρού μήκους από τα Fleischer Studios. Το μόνο που θυμίζει ως ένα σημείο αυτό που λες είναι το Song of the Birds το οποίο είναι παραγωγή του 1935 και το remake του που είναι παραγωγή του 1949. Οι εικόνες στο παρακάτω blog λένε την ιστορία.

http://classiccartoons.blogspot.gr/2007/07/song-of-birds-fleischer-1935.html
 
Στο πρωτο επεσες μεσα,το δευτερο ειναι το Hawaiian birds.Σ'ευχαριστω που με βοηθησες :D .
 
Πίσω
Μπλουζα