Αναζήτηση τίτλου παλιού παιδικού

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας kostasab
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kostasab

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους.

Παρακολουθώ το site από το 2006 ως επισκέπτης και έχω γίνει μέλος εδώ και ένα χρόνο,αλλά ποτέ δεν θέλησα να παρέμβω.Βρήκα το site τυχαία όταν έξαχνα για τις πιο αγαπήμενες μου σειρές που είναι το calactica 1980 και το κινούμενο σχέδιο ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ,σείρες που έχουν στιγματίσει την παιδική μου

ηλικία. Είμαι 37 χρονών γεννημένος το 1975,δηλαδή γνήσιο παιδί της δεκαετίας του 80.Έως το 2005 όλα πήγαιναν καλά στην ζωή μου,από τότε και έως σήμερα (και μάλλον για το υπόλοιπο της ζωής μου) όλα άλλαξαν μέσα μου.Νοσταλγώ την παιδική ηλικία και όλα αυτά που συνέβηκαν τότε και κάθε φόρα το μυαλό μου γυρίζει σε αυτήν,'οταν θέλω να ξεφύγω από το άγχος και τις σκοτούρες της καθημερηνότητας.Συνεπεία

αυτού του γεγονότος είναι να κοιτάω για κάθε τι παλίο μέσα στο internet και καθε Κυριακή κατεβαίνω στο Μοναστηράκι για να ξάψω για παλιά αντικείμενα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συντονιστές καθώς και τα μέλη του retromaniax

Γ Ι Α Τ Ι :

α)Μέσα απο το site σας έμαθα και βρήκα πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια,πράγμα που θα μου ήταν αδύνατον να το πετύχω μόνος μου,όπως και ο καθένας από εμας νομίζω.

β)Για το ήθος και το ύφος του site το οποίο είναι σε πολύ ανώτερο επιπέδο απο πολλά άλλα blogs,καθώς

και για την συγκροτημένη σκέψη και άποψη που έχουν όσοι γράφουν σε αύτο.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΠΙΣΩ.

Με την σειρά μου θα ήθελα να ρώτησω αν γνωριζεί κανείς ένα animation το οποίο έπαιξε η κρατική τηλεόραση στα μέσα του 80,μεταγλωττισμένο και η υπόθεση έχει ως εξής:

Υπάρχει μια μάγισσα που ζει σε ένα βούνο και στην πεδιάδα ζουν μια κόπελα και ένας πρίγκηπας που αγαπιούνται.Η μάγισσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσπάσει τον πρίγκηπα από την κόπελα γιατί τον θέλει

για λογαργιασμό της,αλλά όταν δεν τα καταφέρνει τότε τον δηλητηριάζει και αυτός πεθαίνει και τον πηγαίνει στο σπίτι της στο βουνό, τον βάζει πάνω σε ένα κρεβάτι και κάπου εκεί η μάγισσα λέει οτι κέρδισε,αλλά μια γιαγία η ο αφηγητής (αν το θυμάμαι καλά δεν είμαι σίγουρος) μπορεί να απέκτησες το σώμα του,αλλά δεν απέκτησες την ψυχή του και κάπου εκεί το παιδικό τελειώνει.

Το ξάχνω πολύ καιρό, αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα του ήμουν ευγνώμων και πάλι ευχαριστώ!

Ευχαριστώ D@redevil για το καλοσόρισμα και για το γρήγορο ενδιαφέρον να απαντήσεις καθώς και τον jimijoop για το thank.Δυστυχώς δεν είναι αυτό,το συγκεκριμένο που ξάχνω είναι σε δραματική μορφή,η μάγισσα είναι πιο νέα και όταν τον

συναντά αυτός δεν γνωρίζει οτι αυτή είναι μάγισσα(νομίζω οτι η μάγισσα μεταμορφώνεται σε νέα κοπέλα τον συναντά στο

δρόμο και του δίνει ένα δηλητηριασμένο τριαντάφυλλο να μυρίσει),χωρίς να είμαι σίγουρος γι'αυτό που γράφω στην παρένθεση.Πρέπει να το είχε πέξει η κρατική μεταξύ 84-86 μια φορά μόνο.Οπως και νάχει πάντος ευχαριστώ!

kostasab είπε:
Ευχαριστώ D@redevil για το καλοσόρισμα και για το γρήγορο ενδιαφέρον να απαντήσεις καθώς και τον jimijoop για το thank.Δυστυχώς δεν είναι αυτό,το συγκεκριμένο που ξάχνω είναι σε δραματική μορφή,η μάγισσα είναι πιο νέα και όταν τον συναντά αυτός δεν γνωρίζει οτι αυτή είναι μάγισσα(νομίζω οτι η μάγισσα μεταμορφώνεται σε νέα κοπέλα τον συναντά στο

δρόμο και του δίνει ένα δηλητηριασμένο τριαντάφυλλο να μυρίσει),χωρίς να είμαι σίγουρος γι'αυτό που γράφω στην παρένθεση.Πρέπει να το είχε πέξει η κρατική μεταξύ 84-86 μια φορά μόνο.Οπως και νάχει πάντος ευχαριστώ!
Να 'σαι καλά! Η περιγραφή σου μου έφερε κατευθείαν στο μυαλό τη Μαγική σπίθα! (...ούτε θυμάμαι καν πώς και πότε το είχα δει!...)

Πιστεύω ότι όλο και κάποιος άλλος θα έχει κάτι στο μυαλό του - οπότε κάτι θα βρεθεί! ;)

Πίσω
Μπλουζα