M Max_brain RetroWannaBe Joined 4 Δεκ 2006 Μηνύματα 53 Αντιδράσεις 6 20 Δεκ 2006 #1 Το εβαζε στον Αντεννα.....ηταν κατι ανθρωποι που εμπαιναν σε κατι μηχανες, και πολεμουσαν τους κακους ...της επικυνδινης ζωνης... Οι μηχανες ηταν τα οπλα τους.....αυτο ψαχνω....δεν εχω βρει ακομη...
Το εβαζε στον Αντεννα.....ηταν κατι ανθρωποι που εμπαιναν σε κατι μηχανες, και πολεμουσαν τους κακους ...της επικυνδινης ζωνης... Οι μηχανες ηταν τα οπλα τους.....αυτο ψαχνω....δεν εχω βρει ακομη...
Dominion RetroMasteR Joined 17 Μάρ 2006 Μηνύματα 1.463 Αντιδράσεις 558 20 Δεκ 2006 #2 Spiral Zone έτσι λεγότανε σειρά κινουμένων σχεδιών του 1987 σε σενάριο Michael Straczynski (για τους ενασχολούμενους με τρόμο και επιστημονική φαντασια το όνομα αυτο κάτι λεει) http://us.imdb.com/title/tt0169492/ Surrender now or pay the consequences
Spiral Zone έτσι λεγότανε σειρά κινουμένων σχεδιών του 1987 σε σενάριο Michael Straczynski (για τους ενασχολούμενους με τρόμο και επιστημονική φαντασια το όνομα αυτο κάτι λεει) http://us.imdb.com/title/tt0169492/ Surrender now or pay the consequences
M Max_brain RetroWannaBe Joined 4 Δεκ 2006 Μηνύματα 53 Αντιδράσεις 6 21 Δεκ 2006 #3 hi Είσαι Θεος....ε Αυτό ήθελα!!! και ένας φίλος μου το έψαχνε... Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 11 Απρ 2012
Dominion RetroMasteR Joined 17 Μάρ 2006 Μηνύματα 1.463 Αντιδράσεις 558 21 Δεκ 2006 #4 Εγώ είμαι Θεός φίλε μου οι άνθρωποι όμως δεν με πιστεύουνε τελευταία (lol) Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 11 Απρ 2012
Omenforever RetroMasteR Joined 26 Mαϊ 2006 Μηνύματα 2.062 Αντιδράσεις 1.566 21 Δεκ 2006 #5 Καλά Max, κέντησες. Η σειρά πρέπει να άρχισε να προβάλλεται αμέσως όταν άνοιξε ο ΑΝΤ1, είχε πολύ καλή παιδική ζώνη τότε. Μηχανές στη μία ρόδα κλπ… Earth's most powerful soldiers are Earth's last chance... Dominion, μην επαναλαμβάνω τα γνωστά…
Καλά Max, κέντησες. Η σειρά πρέπει να άρχισε να προβάλλεται αμέσως όταν άνοιξε ο ΑΝΤ1, είχε πολύ καλή παιδική ζώνη τότε. Μηχανές στη μία ρόδα κλπ… Earth's most powerful soldiers are Earth's last chance... Dominion, μην επαναλαμβάνω τα γνωστά…
exetlaios Retro PaTRi@RcH Joined 17 Mαϊ 2006 Μηνύματα 4.509 Αντιδράσεις 1.344 22 Δεκ 2006 #6 Είχε και πολύ πορωτικό τραγούδι-τίτλων !
retromemoriam RetroN00b Joined 31 Αύγ 2011 Μηνύματα 20 Αντιδράσεις 1 1 Σεπ 2011 #7 Από τα τοπ των παιδικών μου χρόνων, με μία παιδική ζώνη Αντ1 ασυναγώνιστη.. Ίδια εποχή με Ράμπο, Ghostbusters, Bravestarr!
Από τα τοπ των παιδικών μου χρόνων, με μία παιδική ζώνη Αντ1 ασυναγώνιστη.. Ίδια εποχή με Ράμπο, Ghostbusters, Bravestarr!
C chrys0bal RetroN00b Joined 4 Απρ 2008 Μηνύματα 2 Αντιδράσεις 0 11 Απρ 2012 #8 Είστε Θεοί..δηλαδή τί θεοί...ΗΜΙΘΕΟΙ και βάλε Ημουν σίγουρος οτι θα υπηρχε νήμα για αυτή τη σειρά... Τώρα που βρήκα το όνομα ας ποστάρω μερικά καλούδια.... Αχχχ..."Surrender now or you'll pay the consequences....." - Η φράση αυτή ακόμα ηχεί στα αυτιά μου.... 1. NAME: Overlord 2. RANK: Black Widow Evil Leader 1. NAME: Dirk Courage 2. RANK: Colonel 2. MILITARY GROUP: Zone Riders
Είστε Θεοί..δηλαδή τί θεοί...ΗΜΙΘΕΟΙ και βάλε Ημουν σίγουρος οτι θα υπηρχε νήμα για αυτή τη σειρά... Τώρα που βρήκα το όνομα ας ποστάρω μερικά καλούδια.... Αχχχ..."Surrender now or you'll pay the consequences....." - Η φράση αυτή ακόμα ηχεί στα αυτιά μου.... 1. NAME: Overlord 2. RANK: Black Widow Evil Leader 1. NAME: Dirk Courage 2. RANK: Colonel 2. MILITARY GROUP: Zone Riders