naruto2701
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Πριν λίγες μέρες συζητούσα με ένα φίλο για παλιές σειρές και δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε μία όχι τόσο παλιά (περίπου 2003,2004) που διαδραματιζόταν στο διάστημα, ο ήρωας ήταν φτιαγμένος απο πέτρα και στο πρώτο επεισόδιο τον έδειχνε σκλάβο. Στη συνέχεια ο λαός του ξεσηκώνεται και πολεμούν με άλλες φυλές εναντίον των κακών της υπόθεσης. Τα γραφικά ήταν αρκετά καλά και αν θυμάμαι σωστά ήταν 3D ή ψευδο3D. Μία άλλη λεπτομερεια που θυμάμαι έιναι πως οι κακοί χρησιμοποιούσαν για στρατό εισβολής κάτι εξωγήινα (μηχανικά) πλάσματα τα οποία έπεφταν απο διαστημόπλοια και αυτά διαμορφώνονταν στο έδαφος. Αν δεν κάνω λάθος το έδειχνε ο ΑΝΤ1, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Θε εκτιμούσα οπιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μοιραστείτε, γιατί θέλω να δημιουργήσω μία όσο το δυνατό πληρέστερη συλλογή με καρτούνς που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα στο channel μου στο youtube (user: cartoons80s90s)
[Edit] το θέμα κλειδώνεται καθώς είναι εκτός χρονολογικών ορίων [edit]
Θε εκτιμούσα οπιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μοιραστείτε, γιατί θέλω να δημιουργήσω μία όσο το δυνατό πληρέστερη συλλογή με καρτούνς που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα στο channel μου στο youtube (user: cartoons80s90s)
[Edit] το θέμα κλειδώνεται καθώς είναι εκτός χρονολογικών ορίων [edit]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: