Αναζήτηση τίτλου ταινίας Νο. 4

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.330
Αντιδράσεις
1.347
Εδώ και πολύ καιρό, ψάχνω δύο ταινίες από τις οποίες θυμάμαι αμυδρά μόνο μία σκηνή από την κάθε μία, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικές. Κυρίως λόγω βίας και gore.

Από την μία ταινία θυμάμαι μία σκηνή η οποία ήταν περίπου έτσι: Δύο τύποι σε ένα κάμπριο κόβουν βόλτες και σε κάποια φάση, τελευταία στιγμή βλέπουν μπροστά τους ένα φορτηγό, που από την καρότσα εξέχουν κάτι σωλήνες ή σίδερα, δεν θυμάμαι. Οπότε φρενάρουν απότομα αλλά παρόλο που, από ότι θυμάμαι, προλαβαίνουν το τρακάρισμα, δεν προλαβαίνουν τον σωλήνα που εξέχει και έτσι περνάει μέσα από το κεφάλι του οδηγού και βγαίνει από το πίσω κάθισμα, ματωμένο κλπ. Μετά ο συνοδηγός βγαίνει από το αμάξι και κάθεται κάτω με την πλάτη στηριγμένη στην πόρτα και κλαίει.

[edit] μεταφορά σε thread [/edit]

Και οι δύο ταινίες πρέπει να είναι της δεκαετίας του 80 ή παλιότερες. Το μόνο που θυμάμαι είναι αυτές οι δύο σκηνές αλλά ποτέ δεν τις ξαναείδα, παρόλο που έχω δει χιλιάδες ταινίες με gore (είμαι φαν). Οπότε αν κάποιος μπορεί να θυμηθεί για μένα, θα δώσει τέλος σε μία μακρόχρονη αναζήτηση :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάτι μου θυμίζει η σκηνή αλλά όσο και να στύψω το μυαλό μου δε μου έρχεται η movie, damn.
 
Πίσω
Μπλουζα