Αναζήτηση τίτλου ταινίας με πράκτορα σε νησί: Our Man Flint

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.578
Αντιδράσεις
1.703
Πριν πολλα χρονια στην τηλεοραση ειδα αποσπασματικα την εξης ταινια:

Κατ'αρχας φαινοταν ηδη παλια, με εικονα και στυλ που αρεπεμπε σε 70 αντε και 60. Πρωταγωνιστης ηταν ενας αμερικανος ηρωας/πρακτορας στυλ Τζειμς Μποντ αλλα μου ειχε κανει εντυπωση οτι ηταν μεγαλουλης και ασχημουλης (φανταστειτε κατι σε Τζακ Παλανς).

Βρισκεται λοιπον σε ενα τροπικο νησι να εξερευνησει κατι και του επιτιθεται ενα γερακι, και εκει τον πιανουν οι "κακοι". Τοτε λεει "τρομερο! Ενα γερακι εκπαιδευμενο να αναγνωριζει και να επιτιθεται σε Αμερικανους". Τον πανε στη βαση τους οπου ηταν κατι ηλικιωμενοι κουστουματοι κυριοι και του λενε οτι βρισκεται στη βαση μιας μυστικης οργανωσης που λέγεται Γκαλαξυ και εχει σκοπο να σωσει τη γη απο τη μολυνση,τα πυρηνικα κλπ και γι' αυτο δρα εναντιον της Αμερικης και αλλων υπερδυναμεων, και τον κρατανε αιχμαλωτο/φιλοξενουμενο.

Παρα την ευγενεια τους και τον ευγενη τους σκοπο ομως, ηταν κακοι, οποτε υποθετω σχεδιαζαν καμια καταστροφη στο Λευκο Οικο ή  κατι τετοιο. Ο ηρωας γνωριζει μια γκομενιτσα απο εκει περα, δραπετευει, και αυτο που θυμαμαι απο το τελος ειναι οτι γινεται μια καταστροφη ή εκρηξη, κανει μια εντυπωσιακη βουτια απο ενα βουνο η καταρρακτη στη θαλασσα, και σωζει την Αμερικη.
 
Ενταξει, κατα 90% αυτο ειναι. Πολλα ευχαριστω. Πραγματικα ειχα ψαξει στο γκουγκλ και δε βρηκα κατι.

Το αστειο ειναι οτι απο τοτε εχω ξανακουσει το ονομα Our Man Flint. βλεπω οτι ειναι κωμωδια, αλλα εκεινη τη στιγμη  που το εβλεπα φαινοταν κανονικη ταινια δρασης (πρεπει να ημουν πολυ μικρος οταν το ειχα δει)
 
Πίσω
Μπλουζα