Αναζήτηση τίτλου ταινίας: Soldier (1998)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Ajax87
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ajax87

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
460
Καλησπερα! ψαχνω μια ταινια απο την οποια θυμαμαι μονο την αρχη οπου καποιος εχει φτιαξει κατι σαν βιονικους στρατιωτες. τους οποιους τους βαζουν να "παλεψουν" με τους κανονικους στρατιωτες για να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι. θυμαμαι στην σκηνη με το ξυλο μεταξυ βιονικου στρατιωτη και του κανονικου ανεβενουν και μαχοντε κρεμασμενοι απο κατι σχοινια. ο κανονικος στρατιωτης καταφερνει να του βγαλει το ματι η κατι τετοιο αλλα χανει. απο εκει μετα οταν ξυπναει βρισκεται σε ενα σπιτι μιας οικογενιας. δεν θυμαμαι κατι αλλο η ταινια πρεπει να ειναι απο το τελος του 80' εως μεσα 90' χωρις να ειμαι σιγουρος. αν γνωριζει κανεις ποια ειναι ας γραψει. ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
΄Μήπως λες το Soldier με τον Kurt Russell (http://www.imdb.com/title/tt0120157/);

[edit] Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Warner Bros. Entertainment, ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο ειναι ευχαριστω! τοσο ευκολος τιτλος!! :D εψαχνα και συνεχια μου εβγαζε το universal soldier με τον van damme.. το πηρε καποια στιγμη το ματι μου το soldier αλλα ειδα οτι ηταν του 98' και λεω δεν ειναι αυτο ημουν σιγουρος οτι ηταν πριν το '95 :P . Ευχαριστω πολυ!

Δυστυχώς όμως θα πρέπει το θέμα να κλειδωθεί βάση του χρονολογικού ορίου στο φόρουμ :)

Πίσω
Μπλουζα