Αναζήτηση τίτλου τραγουδιού του '84 ή 85 [Rose Laurens - Night Sky (12'')]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας LadyNaty
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LadyNaty

RetroActive
Αντιδράσεις
693
Ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο κυκλοφόρησε το 84 ή το 85 και είχε τίτλο Take me to the night sky. Πιθανή ερμηνεύτρια είναι η Evelyn Thomas (αυτή που έλεγε το High Energy). Εγώ θυμάμαι ότι τελευταία φορά, το άκουσα σε μία συλλογή της εποχής με τίτλο "Χρυσός Διπλός", στην οποία συμπεριλαμβάνονταν σημαντικά κομμάτια, κυρίως ροκ, αλλά και κάποια ποπ της εποχής (όπως το Big in Japan των Alphaville). Θυμάμαι ότι είχε μία χαρακτηριστική εισαγωγή με synth, ενώ οι δύο πρώτοι στίχοι έλεγαν: Take me to the night sky / up to 7th heaven. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το βρω; Μ' άρεσε πάρα πολύ τότε...

Αυτό ταιριάζει με την περιγραφή σου αν εξαιρέσουμε την ερμηνεύτρια που αναφέρεις:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, ταιριάζει απόλυτα. Είχα παρασυρθεί από την ενορχήστρωση και τη φωνή που έμοιαζε "μαύρη" (και συμπτωματικά έμοιαζε με αυτή της Evelyn Thomas). Εξάλλου έγραψα "πιθανή" ερμηνεύτρια, γιατί είχα ξεχάσει μετά από 28 χρόνια (το τραγούδι δεν ήταν και από αυτά που ακούγονταν τόσο πολύ αργότερα, ώστε να το θυμάμαι καλά). Ευχαριστώ πολύ πάντως, γιατί με βοήθησες να θυμηθώ τα εφηβικά μου χρόνια....

LadyNaty είπε:
Ευχαριστώ πολύ πάντως, γιατί με βοήθησες να θυμηθώ τα εφηβικά μου χρόνια....
Δεν κάνει τίποτα. Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά μας εδώ στο Retromaniax ;)

Το συγκεκριμενο το εχω σε 7ιντσο single,αλλα σαν τραγουδι δε με πολυτρελαινει!! Αλλα για να το βαλεις να παιζει σαν backround στο χωρο ειναι οτι πρεπει!!!! ;)

Ωραιος και ο δισκος χρυσος διπλος!!

Εικόνα1045.jpg

Πίσω
Μπλουζα