Αναζήτηση τίτλου cartoon: Hobberdy Dick

d3monhunter

RetroN00b
Joined
3 Μάρ 2008
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Την καλησπερα μ σε ολους,ψαχνω ενα παιδικο π το εδειχνε ι ερτ αν θυμαμαι καλα το ονομα του ηρωα ητανε χοπετιντι ητανε ενα μικρο πρασινο ξωτικο π βοηθουσε ενα χωριο σε ενα δασος ητανε απιστευτο παιδικο απο τα καλυτερα πιστευω αν καποιος θυμαται θα με κανει απιστευτα χαρουμενο, ευχαριστω και παλι :)
 
Μαρούτααααααααααα :p

Το ξωτικό το έλεγαν χοπερντι ντικ, μόνο αυτό θυμάμαι, και πάλι δεν είμαι σίγουρος... :( Για ψάξε το και πες μου...

Στείλε κανα καλό link :D
 
Με κάνετε πολύ χαρούμενη!Νόμιζα πως ήμουν η μόνη που το θυμόμουν!

Το ξωτικό όντως το έλεγαν Χόπερτι Ντικ.Χαρακτηριστικά,θυμάμαι οτι το τραγουδάκι της αρχής έλεγε "Χόπερτι Ντικ,Χόπερτι Ντικ στα όνειρά μας ζεις...".

Αν δεν κάνω λάθος,κατοικούσε σε μια αγγλική έπαυλη όπου το βοηθούσε ένα κορίτσι (μάλλον υπηρέτρια),αφήνοντάς του σε διάφορα σημεία του σπιτιού σαντουιτσάκια για τα οποία το ξωτικό τρελλαινόταν.

Ακόμη θυμάμαι πως "ίππευε" μια κότα κρατώντας μπροστά της ένα καλάμι με σκουλικάκι :D

Δυστυχώς όσο και αν έχω ψάξει,δεν έχω καταφέρει να βρω επεισόδεια,ούτε καν εικονες :(
 
Φίλη Λώρα όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη που το θυμάται! :)

Παρόλα αυτά έχεις δίκιο, όσο και αν έχω ψάξει και γω δεν έχω βρεί τίποτα δυστυχώς... Οι πληροφορίες σου μου φέρνουν στο μυαλό αμυδρές εικόνες αλλά και πάλι δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερα... :( Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πρέπει να έπαιζε σε ΕΤ1 ή ΝΕΤ (ΕΤ2 τότε...). Ελπίζω να βρούμε κάτι περισσότερο κάποια στιγμή!
 
Eίδα την απάντηση σε άλλο ελληνικό φόρουμ εκτός retromaniax. Ο αγγλικός τίτλος είναι Hobberdy Dick και είναι anime.

20090822165154-775078500.jpg
 
Φαίνεται ότι είναι καλύτερα να πατε σε αυτήν την σελίδα για φωτογραφίες:

http://xiaojie5.tistory.com/category/%5B%E5%8B%95%E6%BC%AB%5D%EB%A7%8C%ED%99%94/%EC%95%A0%EB%8B%88

Το anime είναι μια μεταφορά ενός βρετανικού βιβλίου και o Hobberdy Dick είναι πιθανώς μακρινός προπαππούς του Dobby και oλων των ξωτικων στα βιβλία Harry Potter. Aκριβώς όπως αυτοί σταματούν να είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων όταν τους δίνονται ενδύματα ως δώρο, έτσι και o Hobberdy Dick.
 
Καλησπέρα παιδιά!

Πάει λίγο καιρός που ξεκίνησε το νήμα, αλλά το είδα μόλις σήμερα ψάχνοντας για επεισόδια του Hobberdy Dick! Χαίρομαι που και άλλοι το θυμούνται! :D Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που το έβλεπα και εγώ! Μικρός ό,τι έβλεπα όμως, το έγραφα σε κασσέτα, και έχω κρατήσει 1-2 επεισόδιά του! [edit] copyrighted υλικό [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα