Αναζήτηση τίτλου cartoon: Nezha Conquers the Dragon King (1979)

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
58
για το καρτούν που ψάχνω έχω ελάχιστα στοιχεία.

Την έδειχνε το 0-6 πριν αρκετά χρόνια (κάθε μέρα σχεδόν) και δεν την πρόβαλλε ποτέ ολόκληρη μονομιάς,συνήθως τη διέκοπτε για να βάλει ένα κλόουν που είχαν.

Απ'οτι θυμάμαι σε αυτή τη ταινία υπήρχαν πέντε? θρυλικοί,κινέζικου τύπου,δράκοι και ένα παιδί ήρωας τον οποίο νομίζω ότι στην αρχή της ταινίας τον έδειχνε να βγαίνει από ένα λουλούδι (μάλλον λωτού αλλά μπορεί να κάνω και λάθως).Κάποια στιγμή τον ήρωα τον σκότωνε ο κακός της υπόθεσης καρφώνοντας τον με το σπαθί του (τη ταινία την έβλεπα μόνο και μόνο για τη στιγμή του θανάτου του ήρωα :D ,είχα σιχαθεί τις ταινίες που πάντα νικούσαν οι καλοί) αλλά δυστυχώς οι δράκοι των ανάσταιναν αργότερα (τον έδειχνε να βγαίνει πάλι από το ίδιο λουλούδι άμα δεν κάνω λάθος).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ακούγεται σαν τον Taro Ο γιός της δράκαινας..
 
ναι αυτό πρέπει να είναι,αλλά σκοτώνεται κάποια στιγμή το αγόρι? γιατί αυτό θυμάμαι πιο έντονα
 
Η ταινια ειναι κινεζικη και λεγεται Nezha Conquers the Dragon King ( 哪吒鬧海 ).

Κυκλοφορησε πολυ προσφατα και σε ψηφιακα επεξεργασμενη εκδοση.

http://www.imdb.com/title/tt0354770/

nezha1.jpg


U54P55T4D58210F50DT20050617155941.jpg


IMAG1253510374994731.jpg
 
τελικά το δεύτερο είναι thanks getta robo!

@saulot ευτυχώς που μου έγραψες για αυτό το anime! το έψαχνα κι αυτό και ήμουν έτοιμος να φτιάξω κι άλλο thread!
 
Ένα παλιό anime από το junior tv...[Nezha Conquers the Dragon King]

ψάχνω εδώ και καιρό ένα κινούμενο σχέδιο που ήταν ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από ένα λουλούδι, σκότωνε δράκους και που στο τέλος αυτοκτόνησε.. κάτι τέτοιο...δεν το θυμάμαι ακριβώς...ήμουν 5... :xm:
 
μάλλον λες για το Nezha Conquers the Dragon King,αυτό πρέπει να είναι γιατί το έψαχνα και εγώ και τα στοιχεία που αναφέρεις ταιριάζουν στην υπόθεση.

http://www.imdb.com/title/tt0354770/
 
αχ ναι αυτό είναι!!!!!

χίλια ευχαριστώ!!!

=D
 
ψάχνω καρτουν του junior tv.. δε θυμάμαι τίτλο

ψάχνω για ένα παιδικό που έβλεπα στο junior tv,(~1994-96) με ενα παιδάκι που γεννήθηκε μέσα από ενα αυγό, ήταν γιος αυτοκράτορα (κινεζος? ιάπωνας?), σκότωσε το γιο ενός δράκου και τότε οι δράκοι που ζούσαν στη θάλασσα βγήκαν κ επιτέθηκαν στο βασίλειο. Για να μην το καταστρέψουν ο μικρός αυτοκτονεί, ξαναγεννιέται όμως και με όπλα του ενα κόκκινο μαντήλι κ ενα χρυσό δόρυ(?) πάει να εξοντώσει τουσ δράκους.

αν κάποιος το ξέρει παρακαλώ στείλτε μου πληροφορίες, το ψάχνω εδώ κ καιρό

πιο αναλυτικά θυμάμαι πως (1) είχε για συντροφιά ενα ελαφάκι.(2) όταν η μητέρα του γέννησε το αυγό ο αυτοκράτορας εξοργίστηκε κ έσπασε το αυγό με το σπαθί του κ από μεσα βγήκε το αγόρι αλλά ήταν τοσοδούλικο στη μορφή πεντάχρονου , δεν ήταν μωρό. (3) οι δράκοι που ζούσαν στη θάλασσα ήταν 4, ένας ήταν άσπρος κ δημιουργούσε χιόνι, ένας μπλε προκαλλούσε καταιγίδες, ένας μαυρος - φωτιά(?) κ αλλος ένας. (4) ο δράκος που σκότωσε πρέπει να ήταν γιος του μπλε και πολέμησαν σε μια παραλία.
 
σ' ευχαριστώ πολύ!! αυτό έψαχνα!! :) )
 
Πίσω
Μπλουζα