Αναζήτηση τίτλου: Magic adventure (1973)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ΑΘΗΝΑ
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ΑΘΗΝΑ

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για όλη την καλή δουλειά που γίνεται σε αυτού του είδους τις ιστοσελίδες που δε μας αφήνουν να ξεχνάμε τις γλυκές παιδικές μας αναμνήσεις.

Εγώ ψάχνω να βρω ένα παιδικό στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα παιδάκι με κόκκινα μαλλιά το οποίο φορούσε ένα γαλάζιο φορμάκι μωρού, ένα ολόσωμο ρούχο. Το παιδικό ξεκινούσε με αυτό το παιδάκι και τον παππού του να παίζουν ξιφομαχία με ξύλινα σπαθιά. Μετά ο παππούς έβαζε το παιδάκι για ύπνο και κάποια στιγμή το ξυπνάει να φύγουν γιατί έβρεχε και είχε δημιουργηθεί ποτάμι στους δρόμους της πόλης. Έτσι ξεκινούν ένα ταξίδι όπου συναντούν διάφορα παραμύθια, πχ τον παπουτσωμένο γάτο. Στο τέλος φτάνουν σε μια κινέζικη πόλη όπου ο αυτοκράτορας μισεί όλα τα παιχνίδια και θέλει να τα καταστρέψει, αλλά το παιδάκι και ο παππούς τα σώζουν. Τελικά πετούν όλοι μαζί οι χαρακτήρες που συμμετείχαν πάνω σε ένα κινέζικο δράκο τραγουδώντας. Θυμάμαι αρκετές λεπτομέρειες, αλλά όχι τον τίτλο. Θυμάμαι (αλλά όχι 100%) πως κάποια στιγμή συναντούσαν τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η πόλη στην οποία ξεκινά η ιστορία είναι παλιάς εποχής. Το ξέρω πως το ποστ μου είναι μεγάλο, αλλά ήθελα να σας κατατοπίσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ) ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!

Ψάχνω για τον τίτλο αυτού του παιδικού [Magic Adventure]

Χαιρετώ τους απανταχού retromaniacs!

Αν και νέο μέλος στο φόρουμ, το διαβάζω ανελλιπώς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παίρνω λοιπόν και εγω το θάρρος να ζητήσω τη βοήθειά σας.

Ψάχνω λοιπόν και εγώ τον τίτλο ενός παιδικού που έπαιζε πριν πολλά χρόνια στα τοπικά κανάλια, και που εντελώς συμπτωματικά το πέτυχα πάλι προχθές. Δυστυχώς δεν έχω και tv tuner κλαψ-λιγμ. Τράβηξα όμως 2-3 αποσπάσματα με τη φωτογραφική μηχανή και τα ανέβασα εδώ:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

Όνομα Παιδικού στα ελληνικά

Το όνομα αυτού του παιδικού στα ελληνικά είναι "Ο Μάγος του Ανέμου". Το αστείο είναι ότι το έψαχνα κάτι μήνες και σε κάποια φάση μου λέει η βαφτισιμιά μου ότι το είχε σε κασσέτα αλλά καταλάθος έγραψαν από πάνω! 3 εγκεφαλικά έπαθα.

καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος κάποιο link που μπορώ να το κατεβάσω?

Ζητάς κάτι παράνομο! Υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα . Εδώ μέσα δεν πρόκειται ούτε να σου πούνε links, ούτε και να βρεις.

Πίσω
Μπλουζα