Αναζήτηση τίτλου: The Phantom Treehouse (1984)

kn12

RetroN00b
Joined
24 Σεπ 2008
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
0
Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ..
please.gif
 
Ο Τομ και οι Πειρατές

Είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 80, που στην Ελλάδα κυκλοφόρησε μόνο σε βιντεοκασέτα από την Ελλάς Κόσμος Βίντεο!

Ο Τομ είναι ένας πολυλογάς και φαντασιόπληκτος πιτσιρικάς, μένει σ'ένα προάστειο με τους δικούς του...Ο σκύλος του ο Ραγκ τσακώνεται με τη γάτα της μικρής γειτόνισσάς του, Λούση! Ο Ραγκ και η γάτα χάνονται μακρυά και η Λούση ψάχνοντας για τα δύο ζωάκια χάνεται με τη σειρά της...Τα ίχνη της Λούση οδηγούν τον Τομ σε ένα μυστηριώδες δεντρόσπιτο που είναι μέσα στο βάλτο...Όμως ο Τομ δεν ξέρει πως τη Λούση την έχουν απαγάγει πειρατές, νομίζοντας πως είναι η πριγκίπισσα Νταιάνα! Μετά από απίθανες περιπέτειες πάνω στο πλοίο των πειρατών, ο Τομ φτάνει κοντά στην Λούση, θα την ελευθερώσει άραγα ή θα πέσει και αυτός θύμα τους ;

Δεν υπάρχει κάποιο απόσπασμα ή τρέιλερ στο YouTube...
 
Ηταν πολυ ωραιο, ειχε πολυ ωραια χρωματα.
 
Πίσω
Μπλουζα