Αναζήτηση ταινίας: Peacemaker (1990)

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.731
Λοιπον, τη συγκεκριμενη ταινια την ειχα δει πολυ αποσπασματικα και δεν εχω ιδεα για το σεναριο και αλλες πληροφοριες. Οι ηθοποιοι ήταν άγνωστοι και δεν αποκλείεται να ηταν καποια B-movie. Η υποθεση που ειδα ομως ηταν η εξης.

Ηταν δυο εξωγηινοι με ανθρωπινη μορφη (φυσικα!), ο ενας ηταν καλος και ο αλλος κακος. Ο καλος ηταν μπρατσαρας και ομορφος, ενω ο κακος ηταν καπως μεγαλυτερης ηλικιας. Ο καλος ειχε μαζι του την πρωταγωνιστρια και ψαχνανε κατι ή κυνηγούσαν τον κακό.

Τώρα, στη μέση της ταινίας, ο κακός ειναι παγιδευμενος με μια χειροπεδα και τραβαει το χερι του με αποτελεσμα να κοπει. Στη συνεχεια πιάνει την πρωταγωνιστρια και της λεει την ιστορια του, αλλα απο την αναποδη. Της λεει για τη ζωη του στον κοσμο του, την οικογενεια του κλπ και οτι στν πραγματικοτητα ο αλλος ειναι κακος. Οσο μιλανε κανει κατι 'μαγικα' και του ξαναφυτρωνει το κομμενο χερι. Η πρωταγωνιστρια αποφασιζει να τον ακολουθησει, τους παιρνει ομως απο πισω ο 'καλος' και προσπαθουν να του ξεφυγουν.

Στην πορεια, τα πραγματα γινονται οπως ηταν πριν καταλαβαινει οτι ο καλος ειναι καλος και ο κακος ειναι κακος, και γυριζει πισω στον καλο. Κλπ κλπ :Ρ
 
Xμμμ... Μήπως είναι το Abraxas the guardian of the universe​;
 
Οχι αλλα ευχαριστω :)
 
iggylebowski είπε:
Μήπως αναφέρεσαι στο Peacemaker (1990) με τον Robert Forster (Jackie Brown);http://www.imdb.com/title/tt0100343/
:thumbup: iggylebowski

Rakeesh είπε:
Τώρα, στη μέση της ταινίας, ο κακός ειναι παγιδευμενος με μια χειροπεδα και τραβαει το χερι του με αποτελεσμα να κοπει. Στη συνεχεια πιάνει την πρωταγωνιστρια και της λεει την ιστορια του, αλλα απο την αναποδη. Της λεει για τη ζωη του στον κοσμο του, την οικογενεια του κλπ και οτι στν πραγματικοτητα ο αλλος ειναι κακος. Οσο μιλανε κανει κατι 'μαγικα' και του ξαναφυτρωνει το κομμενο χερι.

Αυτη πρεπει να ειναι >>>> 28min & 53min

[edit]Βρέθηκε :) [edit]

Υ.Γ. παρακαλω οi mods ας αφαιρεσουν το youtube link αφου ο Rakeesh επιβεβαιωσει οτι οντως αυτη ειναι ....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι αυτο ειναι :D

ΥΓ. η πρωταγωνιστρια ειναι παραδειγμα γυναικας που 20 χρονια μετα ειναι πιο ομορφη και σεξυ απο οτι 20 χρονια πριν!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα