Αναζήτηση ταινίας: Summer School (1987)

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.328
Αντιδράσεις
1.344
Εδώ και πολύ καιρό, ψάχνω δύο ταινίες από τις οποίες θυμάμαι αμυδρά μόνο μία σκηνή από την κάθε μία, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικές. Κυρίως λόγω βίας και gore.

[edit] μεταφορά από θρεντ [/edit]

Από την δεύτερη ταινία δεν θυμάμαι τι ακριβώς συμβαίνει στην σκηνή, δηλαδή την ιστορία, αλλά θυμάμαι το εξής: Μπαίνουν κάποιοι ή κάποιος σε έναν χώρο, όπου διάφοροι άντρες και γυναίκες δίνουν ένα gore show στην κυριολεξία. Ολοι, πνιγμένοι στο αίμα, ο ένας βγάζει τα μάτια του, ο άλλος τα άντερά του και άλλα τέτοια ωραία. Πολλά gore effects και αρκετά τρομαχτική σκηνή από ότι θυμάμαι γιατί ήμουν και μικρός. Ομως, στο τέλος όλα ωραία και καλά γιατί κάνανε και καλά πλάκα, μάλλον για να τρομάξουν κάποιον ή να του κάνουν φάρσα. Και έτσι απλά μαζεύουν τα άντερά τους και φεύγουν. Πολύ παράξενη σκηνή, μάλλον από κάποια κωμωδία τρόμου ίσως?

Και οι δύο ταινίες πρέπει να είναι της δεκαετίας του 80 ή παλιότερες. Το μόνο που θυμάμαι είναι αυτές οι δύο σκηνές αλλά ποτέ δεν τις ξαναείδα, παρόλο που έχω δει χιλιάδες ταινίες με gore (είμαι φαν). Οπότε αν κάποιος μπορεί να θυμηθεί για μένα, θα δώσει τέλος σε μία μακρόχρονη αναζήτηση :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] μεταφορά από θρεντ [/edit]

Τα τζιμάνια στο IMDB βρήκαν την δεύτερη ταινία:

Summer School

Τελικά μια απλή κωμωδία ήταν που απλώς μέσα είχε αυτήν την σκηνή! (προσοχή, περιέχει πολύ αίμα αλλά είναι πιο πολύ αστεία παρά τρομαχτική)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα