Αναζήτηση τραγουδιού από τα 90's με πιθανό τίτλο αεροπειρατή

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας michalis_dv
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

michalis_dv

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
6
Επειδή μου ήρθε πάλι στο μυαλό μετά από χρόνια... Θυμάμαι ένα τραγούδι από την παιδική μου ηλικία από μια τραγουδίστρια που έλεγε σε κάποιο σημείο
"αεροπειρατή, αεροπειρατή στη διπλανή; (δεν θυμάμαι) θα με βρεις, αεροπειρατή, αεροπειρατή κι από την τρέλα μου ίσως συγκινηθείς ( ή ίσως με λυπηθείς).
Εκτός και αν όλο αυτό ήταν στη φαντασία μου. Ή έχουμε Mandela Effect. Δεν ξέρω. Ελπίζω να μην είμαι μόνος σε αυτό και κάποιος να το έχει ακούσει και να το θυμάται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

κι εγώ είχα ακούσει ένα, στο σπίτι ενός γνωστού, από σιγκλάκι, "η μάνα στο σκοτεινό υπόγειο, στο ρετιρέ ο χοντρός." αυτό μόνο θυμάμαι, πρώτο μισό των '80ς, δεν βρήκα κάτι στον γκούκλη.

Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό:

Δεν είναι αυτό. Θυμάμαι το τραγουδούσε γυναίκα.
Το Chatgtp βγάζει αυτό:
"Το τραγούδι "Αεροπειρατής" ερμηνεύτηκε από τη Λάουρα, μια τραγουδίστρια της δεκαετίας του '90, που έγινε γνωστή για αυτό το κομμάτι. Είναι ένα χαρακτηριστικό ποπ τραγούδι της εποχής, με παιχνιδιάρικο ύφος και χιουμοριστικούς στίχους.
Η Λάουρα είχε μια ξεχωριστή, έστω και μικρή παρουσία στη μουσική σκηνή της εποχής, και το συγκεκριμένο τραγούδι παραμένει μια νοσταλγική αναφορά για όσους θυμούνται τη δεκαετία του '90."

Βέβαια εννοείται ότι δεν υπάρχει κάτι παραπάνω πουθενά και ότι μάλλον είναι και αυτές οι πληροφορίες λανθασμένες.

Πίσω
Μπλουζα