Αναζήτηση χρονιάς: ΜΙΚΥ, ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ (Τα κόμικ του πατέρα μου)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pardalotzatziki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pardalotzatziki

RetroNuts!
Αντιδράσεις
390
Ρετροανακαλυψη! Τα παρακατω κομικ ειναι αυτα που διαβαζε ο πατερας μου οταν ηταν νεαρουλης...

Τα ΜΙΚΥ λενε χρονια, αλλα στα αλλα δεν βρηκα...

Οποιος μπορει να μου πει, συμφωνα με την τιμη τους ή καποιο αλλο χαρακτηριστικο...οι γνωστες θα τα βρειτε..

Και τα υπολοιπα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια κομματια και τα δυο ειναι απο την ιδια περιοδο αρχες 60ς. :thumb:

Ωραιος ο father που τα εχει κρατησει!!

Ανεκτιμητα Κειμηλια!!! :thumb:

Ευχαριστουμε που τα μοιραστηκες μαζι μας!!! :thanx2:

Most welcome που λεγανε και στην Αρχαια Ελλαδα.. :)

Καποια στιγμη μου τα ειχε δειξει...και τελικα εγω τα κρατησα. Ολο και κατι ξεθαβω...

Ο πατερας μου οπως πολλοι προηγουμενων γενιων, εχει ασχοληθει με τα ΠΑΝΤΑ! Δεν υπαρχει κατι που να μην ξερει...παθαινω πλακα ωρες-ωρες...

Μικρος εβλεπα τα πραγματα που ειχε, τα εργαλεια, τα περιοδικα, τα κομικ...και μου γυαλιζανε...εχω κρατησει πολλα...

Ψαχνω θεματα στο φορουμ και οπου βρω κολλαω καμια φωτο...

Κώστα τα τεύχη της σειράς "Τα καλύτερα κόμικς" που έχεις φωτό άρχισαν να εκδίδονται το 1961 σε εβδομαδιαία βάση με τέσσερις εναλλασσόμενες σειρές

ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ - ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ/ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ

Έφτασαν τα 136 τεύχη και σταμάτησαν να εκδίδονται το 1963

Αυτα τα κομικ θα μεινουν στην οικογενεια, γι΄αυτο εφτιαξα το παρακατω για πλακα....και ειναι σκιτσο απο ενα απο αυτα...

kingtiger077 είπε:
Κώστα τα τεύχη της σειράς "Τα καλύτερα κόμικς" που έχεις φωτό άρχισαν να εκδίδονται το 1961 σε εβδομαδιαία βάση με τέσσερις εναλλασσόμενες σειρές
ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ - ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ/ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ

Έφτασαν τα 136 τεύχη και σταμάτησαν να εκδίδονται το 1963
Θενξ Ευαγγελε...

P1090278.jpg

Πολύ ωραία ανακάλυψη, δεν ήξερα ότι δημοσιεύονταν κόμικς της DC Comics στην Ελλάδα τόσο παλιά!

Kατηγορω εμας και το Retromaniax για αυτο που δεν εχουμε κανει παρουσιαση τοσο καιρο για τα ελληνικα της DC των εκδόσεων " Ατλαντίς " των αδελφων Πεχλιβανίδη που ειχαν κυκλοφορησει βεβαιως και τα Θρυλικα "Κλασσικα Εικονογραφημενα".

Ε καιρος ειναι λοιπον να κανεις μια παρουσιαση.

Mε το πεσει το πρωτο τευχος στα χερια μου,ειναι και πολυ πριν την εποχη μου βλεπεις.

Aardvark είπε:
Mε το πεσει το πρωτο τευχος στα χερια μου,ειναι και πολυ πριν την εποχη μου βλεπεις.
Αν χρειαστει φωτο ή σκαναρισμα απο κατι μου λετε....εννοειται!

Aardvark είπε:
Πράγματι... Και εγώ δίνω προτεραιότητα στα κομικς που εμφανίστηκαν μετά τη γέννησή μου και όχι πριν, όσο συλλεκτικά και να είναι αυτά.

Τώρα, φυσικά, αν κανενα πέσει μπροστά μου, φυσικά και δε θα πω όχι.

Πίσω
Μπλουζα