Αναζήτηση 2 Παιδικών από JuniorTV: Nezha Conquers the Dragon King, TigerSharks

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pg1991
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pg1991

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούριο μέλος και εκπλήσομαι από την δουλειά και την συμμετοχή που υπάρχει στην κοινότητα του retromaniax.gr.

Ο λόγος που έφτιαξα αυτό το thread είναι γιατι ψάχνω εδώ και πολύ καιρό 2 παιδικά που μου έμειναν στην μνήμη από τα υπέροχα παιδικά χρόνια που πέρασα με το JuniorTV.

Δεν ήθελα να φτιάξω 2 ξεχωριστά νήματα και για αυτό θα σας ρωτήσω και για τα 2 παιδικά εδω:

Το 1ο από ότι θυμάμαι είναι μια αυτοτελή ταινία με ένα παιδάκι που ζούσε σε μια περίοδο στην Κίνα/Ιαπωνία (από ότι θυμάμαι πάντα) όπου κυβερνούσαν οι Δράκοι. Κατα κάποιο τρόπο αυτό το παιδάκι πέθανε αλλά ξαναγενήθηκε στα σύννεφά μέσα από ένα λουλούδι. Όταν ξαναγεννήθηκε είχε κάποιες υπερδυνάμεις και επέστρεψε στην γή για να σκοτώσει τους Δράκους. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι κάτι παραπάνω.

Τώρα για το 2ο είναι κάτι το οποίο πολλές φορές πίστεψα ότι το έβγαλα από την φαντασία μου αλλά κάπου βαθιά στο υποσυνείδητο μου έχουν μείνει σκηνές στο μυαλό. Ουσιαστικά από ότι θυμάμαι ήταν μια σειρά η οποία θύμιζε πολύ τους Thundercats μόνο που οι δυνάμεις αλλά και η εξωτερική εμφάνιση της ομάδα αυτών των ηρώων, βασιζόταν σε πλάσματα της θάλασσας και όχι σε τίγρεις,λιοντάρια κλπ. Είχαν και κάποια χαρακτηριστικά σκάφη για να κινούνται μέσα στο νερό. Κάτι ακόμα που θυμάμαι είναι ότι αυτό που λέγαν συνέχεια είναι αυτό που λέγαν και οι 3 σωματοφύλακες : "Όλοι για έναν και ένας για όλους". Ίσως να έχω μπερδέψει κάποια πράγματα μαζί αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο.

Τώρα έαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ !

το πρώτο είναι το [h=2]Nezha Conquers the Dragon King ;) [/h]ΥΓ καλώς ήλθες !

Το δεύτερο είναι 100% TigerSharks. Μάλιστα θυμάσαι πολύ καλά ότι θύμιζαν ThunderCats, αφού είχαν ακριβώς τους ίδιους συντελεστές.

Πίσω
Μπλουζα