Αναζητηση: Ταινια με τερας μεσα σε κιβωτιο

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.731
Λοιπον, να ξεκαθαρισω οτι αυτη η ταινια μου θυμιζει πολυ την ιστορια του Κινγκ 'the crate' η οποια εχει παιχτει στον κινηματογραφο ως the Creepshow αλλα δεν προκειται για αυτη την ταινια. Επισης εψαξα και ειδα οτι δεν εχει γινει αλλη διασκευη της ιστοριας οποτε η προκειται για κλεψια, ειτε για συμπτωματικη ομοιοτητα

Απο αυτη την ταινια εχω δει μονο την αρχη. Νομιζω εχει να κανει με ενα πλοιο . Σε μια αποθηκη / αμπαρι ξερωγω τι, υπαρχει ενα κιβωτιο με μια ημερομηνια του 1800. Ακουγεται κατι μεσα και λενε 'εχει να ανοιχτει 150 χρονια, οτι υπαρχει μεσα αποκλειεται να ζει ακομα'

Σε καποια φαση, πριν η μετα ερχεται ενας τρελογερος με μουσια και μαλια και χαραζει σταυρους. λεει να αποφευγουν το κιβωτιο. Λεει οτι το ιερο σημειο του σταυρου δεν εχει θεση πανω σε οτιδηποτε κακο, και παει να χαραξει ενα σταυρο πανω του και δεν γραφει τιποτα (δε φαινεται)

αργοτερα συμφωνουν να το ανοιξουν κρυφα, παρα τη γνωση η τη θεληση μαλλον του καπετανιου. Ενας ναυτικος παει μονος του να το ανοιξει και εχουμε μια αργη σκηνη οπου σφυριζει ευθυμα και ξεβιδωνει μια-μια τις βιδες, τις ριχνει κατω και συνεχιζει.

φυσικα αυτος ειναι το πρωτο θυμα του τερατος. Οταν καποιοι ερχονται βλεπουν το κιβωτιο ανοιχτο, αιματα και δεν υπαρχει κανενας. Τη συνεχεια δεν την ειδα αλλα τη φανταζομαστε.
 
Horror Express (1972). Δεν ήταν όμως σε πλοίο, αλλά σε τραίνο.
 
Πίσω
Μπλουζα