Αναζητηση τιτλου παλιας σειρας.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vampiress
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Vampiress

RetroNoob
Αντιδράσεις
0
Καλησπερα σε ολους. Αν δεν μπορεσω να την βρω την σειρα θα αρχισω να πιστευω οτι την φανταστηκα.
πρεπει να προβαλλοταν στην κρατικη τηλεοραση τελος της δεκαετιας του '80 με μεσα '90 οχι αργοτερα χωρις να αποκλειται να ειναι και παλαιοτερη και να επαιζε σε επαναληψη. Τα μοναδικα πραγματα που θυμαμαι για αυτην την σειρα ειναι πως ειχε να κανει με ενα σπιτι στο οποιο πιθανως ο συζυγος ειχε σκοτωσει την γυναικα του, και ο τροπος με τον οποιον δηλωνοταν η παρουσια της ηταν να ανοιγει ενα μουσικο κουτι και να παιζει αποσπασμα απο την λιμνη των κυκνων (δεν ειμαι σιγουρη αλλα μαλλον το σημειο στο οποιο πεθαινει ο κυκνος) τελικα το φαντασμα οδηγει (δεν θυμαμαι ποιον) να δει ξανα την στιγμη που την σπρωχνουν απο την σκαλα και μια ακομα λεπτομερια ειναι οτι μαλλον την εθαψαν στον κηπο κατω απο μια , μαλλον, κοκκινη τριανταφυλλια.
Αυτα ειναι και οι μονες πληροφοριες που μπορω να ανακαλεσω δεδομενου οτι πρεπει να εχουν περασει πανω απο 30 χρονια απο τοτε.

Ευχαριστω πολυ.

Δεν έχω δει ακόμα όλη τη σειρά, μόνο το πρώτο επεισόδιο, αλλά μήπως είναι το Παράξενο σπίτι (1991, ΕΤ1);

Ευχαριστω. Δεν ηξερα οτι υπαρχει σχετικο νημα για την σειρα, μιας και η περιγραφη παλι απο μονη της δεν μου θυμιζε τιποτα
καταφερα να βρω ομως σε ενα site τα επεισοδια! ΚΑΙ ΝΑΙ. Ειναι αυτη. Φιλινη - Αρζογλου. Θα την δω σημερα κι ολας!!!!
Ευχαριστω παρα πολυ. Εχω να ανοιξω τηλεοραση πανω απο15 χρονια και δεν γνωριζα οτι εχει παιχτει και σε επαναληψη. Μου ειχε
μεινει εντονα μιας και το 1991 ημουν μολις 9 χρονων.
Και παλι ευχαριστω απειρα. Επειδη περιεχει spoiler.... αν θελετε μπορει ο Admin να το σβησει.

Πίσω
Μπλουζα