Αναζητηση FMV παιχνιδιου [Wetlands]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.872
Περιπου το 95-96 (εποχη που ακμασαν τα FMV παιχνιδια) ειχα πετυχει σε ενα σιντι το ντεμο ενος παιχνιδιου. Απο αυτο θυμαμαι τα εξης χαρακτηριστικα:

• Το σεναριο ειχε να κανει με υποθαλασσια δραση: εναν κατασκοπο στο μελλον που μπαινει σε μια υποθαλασσια εχθρικη βαση και κατοπιν κλεβει ενα υποβρυχιο σκαφος και γινεται καταδιωξη.
  • Η δομη του παιχνιδιου ηταν κλασσικη rail shooter-FMV οπως το Rebel Assault: Λιγη (προκαθορισμενη) δραση, και μετα ενα εκτενες και εντυπωσιακο cutscene που προωθει την ιστορια. Στη σκηνη που οδηγει το υποβρυχιο, απλα πυροβολας
  • Τα γραφικα δεν ηταν κινηματογραφημενα βιντεο, ουτε 3d rendered models, αλλα περιπου καρτουν. Η αισθητικη του ηταν λιτη, με καθαρα και πλακατα σχηματα που εμοιαζαν με vector. Εμενα μου θυμιζε καπως Flash Back.

Δεν πρεπει να ειναι αυτο. Αυτο που θυμαμαι ειχε πιο πολυ στυλιζαρισμενα γραφικα τυπου Flash Back, ενω αυτο εδω εχει γραφικα '3D Studio'. Επισης νομιζω οι κακοι δεν ηταν εξωγηινοι, αλλα απλα καποια εχθρικη οργανωση.

Παντως ευχαριστω για την απαντηση. Και ευχαριστω επειδη δυστυχως δεν ηξερα το Deadly Tides. 90ς διαμαντάκι που σιγουρα θα το ψαξω κι αυτο :)

Κατα 98% αυτο ειναι. Τωρα ειδα το edit σου :) χιλια ευχαριστω

Ανασταινω αυτο το topic για να πω οτι ασχολουμαι με το Wetlands και εχω κολλησει σε μια πιστα με ενα $%#&@λαβύρινθο.

Εχω να παρατηρησω οτι το Wetlands, παροτι φαινεται καλη παραγωγη, ειναι ενα απο απο τα παιχνίδια που έγιναν ρετρο-φαντάσματα. Περα απο μια λιτη καταχώρηση σε Wikipedia (τοσο λιτη που δεν εξηγει ουτε καν το σεναριο) και αλλα σαιτς, δεν εχω βρει ουτε ενα walkthrough να βοηθησει, ουτε καποιo επισημο σαιτ. Ενω στο Youtube εχω βρει walkthrough για οποιο παιχνιδι μπορω να φανταστω, για το συγκεκριμενο υπαρχουν μονο 2-3 αποσπασματα στα Ρωσσικα

Απλα θελω να εκφρασω την απογνωση μου, και κατα δευτερον, αν καποιος μπορει να βοηθησει :Ρ

Απο μια γρηγορη ματια μονο cheat codes βρηκα (που ασφαλως θα τους εχεις βρει και εσυ ηδη ...)

100% ENERGY-----------Enter this instead of your Name:SAVANNAH, you will receive 100% energy

!ALL MISSIONS------------Enter this instead of your Name:COOLCOLE, YOU WILL NOW BE ABLE TO PLAY ANY MISSION YOU CHOSE!

MUNITIONS---------Enter this instead of your Name:ELRAPIDO

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα