Αναζητωντας την 1200 μου..!

phil_vr

RetroNuts!
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
1.944
Αντιδράσεις
64
Αντε να δω τι θα βρω με αυτο..

Χτυπημενος ξανα απο την Commodorιτιδα, αποφασισα να προσπαθησω να εντοπισω την παλια μου 1200. Και επειδη υπαρχει πλεον το GRM με την ενεργη Amigo-παρεα του, ειναι παρα πολυ πιθανο ο τωρινος κατοχος της να ειναι μελλος του! Αυτο και αν θα ηταν εκπληξη! Την εδωσα πριν φυγω απο την Ελλαδα, και στο διαστημα καπου στο 2004 που ημουν Θεσσαλονικη. Πουληθηκε σε ενα παλικαρι που εμενε αθηνα, αλλα ειχαμε κανονισει και την ειχα δωσει σε ενα φιλο του που ειχε ανεβει θεσσαλονικη εκεινο το διαστημα. Και συγκεκριμενα την ειχα δωσει με ολα της τα καλουδια με ανταλαγη για ενα Tomahawk και διαφορα σε χρηματα...

Η 1200 μου ειχε τον εξης εξοπλισμο:

Commodore ΑMIGA 1200 (οχι απο τις euro-Amiga), Viper 030 - 4mb σε trapdoor, και της ειχα στριμωξει εσωτερικα ενα σκληρο δισκο 3,5" (μου φαινεται 250mb Seagate, αλλα μπορει να κανω και λαθος στην μαρκα) ακριβως πισω απο το floppy disk drive και ο δισκος επαιρνε ρευμα απο την παροχη του floppy disk (με μια πατεντα απο καλωδιο παροχης τροφοδοτικου σε σκληρο, απο κουτι pc). To καλωδιο του σκληρου ηταν απο Amiga σε διπλες υποδοχες για 3.5ρηδες δισκους (καθως παλιοτερα συστεγαζα δυο σκληρους σε εξωτερικο mini tower) περιπου 1 μετρο, τυλιγμενο πολλες φορες σε δίπλες, καθως τα ειχα στριμωξει ολα μεσα στο casing της 1200.

Μαζι με την Amiga ειχα δωσει και ενα εξωτερικο drive της Cumana, και μια κουτα με δισκετες (τι πρωτοτυπο!), μαζι με games, Amiga Format CD, CU Amiga CD, cover disks και διαφορα accessories..

Σημαντικη λεπτομερεια ειχε στην πισω πλευρα στο πανω μερος του casing εκει που εκλεινε το καπακι. Καπου πανω απο το composite, ειχε μια εγκοπη πλατους 5 εκατοστων, οπου περνουσε απο εκει το καλωδιο του σκληρου που ερχοταν απο την motherboard, και πηγαινε στον διπλανο μικρο mini tower, που ειχα CD και σκληρο. Επισης ειχε το μαυρο το ελαφρυ τροφοδοτικο.

Αν κανενας την εχει στην συλλογη του και ειναι μελλος του GRM, ας ριξει μια ειδοποιηση. Θα ειναι κοσμογονικο γεγονος να βρεθει μετα απο τοσο καιρο εδω μεσα!

Ρε Telonio, ριξε μια ματια μην βρισκεται η παλια μου Amiga, αναμεσα στις 16 σου!!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να πω εγώ που μου έχει απομένει μονάχα η εγγύηση της 1200 μου , με τον....αριθμό πλαισίου!!!... Βρε λες;;; :wait2:
 
Πίσω
Μπλουζα