Αναμνήσεις από τον παιδικό σταθμό

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.256
Αντιδράσεις
6.019
Θυμάμαι ότι ο παιδικός σταθμός δεν μου άρεσε καθόλου, είχα ξεβολευτεί απότομα από την άνεση του σπιτιού! Ως ανήσυχο παιδάκι, θυμάμαι να κάθομαι μόνη μου έξω από την αίθουσα και να μη θέλω να μπω! Iδιαίτερα θυμάμαι το δεκατιανό που είχαμε: γάλα με μια κουταλιά μέλι! Μου ήταν πολύ άνοστο! Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικών μου, μια φορά βρήκα την εξώπορτα ανοιχτή και κάθησα στο πεζοδρόμιο, κανείς δεν κατάλαβε τίποτα!

Εσείς, έχετε κάποια ανάμνηση από τον παιδικό σταθμό;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
#) εγω για την ώρα θυμάμαι πολύ έντονα δυο περιστατικά. Το ένα είναι πως είχαμε ένα πολύ .....καλό αγοράκι το οποίο είχε σκοτώσει με μια πέτρα μια χελώνα, έξω στον κήπο. Δεν μπορούσε να με ηρεμήσει απο το κλαμα η μητέρα μου για μέρες. Τις είχαμε κάνει και κηδεία τις έρημης της χελωνίτσας θυμάμαι ;)

το δεύτερο που ακόμα το θυμάμαι και γελάω.....ήταν γιορτές και ο παππούς και η γιαγιά μου είχαν πάρει ένα δαχτυλιδάκι χρυσό( το πρώτο μου) με μια γαλάζια πετρούλα. Είχα τρελαθεί τόσο πολύ απο την χαρά μου, πρόσεχα να μην το χάσω και όταν άρχισε ο σταθμός μετά τις γιορτές, αυτό που σκέφτηκα να κάνω ήταν να το θάψω στο κήπο για να γίνει δέντρο με .......δαχτυλιδιές :D ...αχαχαχαχα ακόμα και τώρα γελάω, έτσι ώστε αν το έχανα θα είχα πολλά. Φυσικά δεν το συζητάμε τι έγινε όταν το είπα στη μαμα!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα