Masquerade
Banned
- Αντιδράσεις
- 15
Escape from Horrorland (1995) Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο ''Escape from Horrorland'' του R.L Stine! Για άλλη μια φορά η Λίζυ, ο Λούκας και ο Κλέι έχουν παγιδευτεί στο πιο τρομακτικό θεματικό πάρκο όλων των εποχών ''HorrorLand'' και πρέπει να τους βοηθήσεις να ξεφύγουν από το πάρκο, γιατί είσαι και εσύ εκεί μαζί τους! Τους βοηθάς να ξεφύγουν από διάφορα τέρατα, όπως τον Λυκάνθρωπο, Δράκουλα κτλ...Συλλέγεις διάφορα στοιχεία και λύνεις δύσκολους γρίφους ενώ παίζεις μέσα από εννέα επίπεδα ρεαλιστικού περιβάλλοντος! Τα τρία παιδιά βασίζονται στα χέρια σου για να τους ελευθερώσεις από το φρικιαστικό πάρκο!
Αρχικά θα αγόραζα και τα δύο παιχνίδια από το eBay (από περιέργεια και γιατί μου άρεσαν οι Ανατριχίλες, έβλεπα φανατικά τη σειρά και είχα διαβάσει όλα τα βιβλία), αλλά μου είπαν πως ίσως να μην παίζουν στο PC μου, γιατί στο εξωτερικό έχουν άλλο Format, έτσι με λίγο ψάξιμο τα βρήκα και τα κατέβασα από το ίντερνετ! Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά (είναι σχετικά εύκολα για έναν ενήλικα), αλλά είναι αρκετά καλά!! Ειδικά το πρώτο! ^
Αρχικά θα αγόραζα και τα δύο παιχνίδια από το eBay (από περιέργεια και γιατί μου άρεσαν οι Ανατριχίλες, έβλεπα φανατικά τη σειρά και είχα διαβάσει όλα τα βιβλία), αλλά μου είπαν πως ίσως να μην παίζουν στο PC μου, γιατί στο εξωτερικό έχουν άλλο Format, έτσι με λίγο ψάξιμο τα βρήκα και τα κατέβασα από το ίντερνετ! Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά (είναι σχετικά εύκολα για έναν ενήλικα), αλλά είναι αρκετά καλά!! Ειδικά το πρώτο! ^
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: