Ανδρέας Τσουκαλάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Αξιοπρεπης καλλιτεχνης, μακρια απο γελοιοτητες και βιτρινες. Ανθρωπος σκεπτομενος, οχι πιονακι δισκογραφικων και κουνιστων και ακουνητων "μανατζερς".

Μολις ειδα οτι ανεβασε ενα νεο πανεμορφο video (Είναι Στιγμές)...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος, αλλα καθαρα 90s καλλιτεχνης. Οσο για το σχολιο σου για τα πιονια - ο συγκεκριμενος τα καταφερε ειναι εδω και 10 χρονια διευθυντης στην m-records.....

Δεν νομιζω να ειναι πλεον διευθυντης εκει , ουτε να υφισταται ακομα m records

Δεν έχω ακουστά για τον Ανδρέα Τσουκαλά. Στο YouTube υπάρχουν δεκάδες video αυτού του καλλιτέχνη.

Επειδή όμως δεν ξέρω ακριβώς ποιό κομμάτι να αναρτήσω στο Retromaniax, επιλέγω τον "Κασκαντέρ" σε στίχους της Νάνσυ Κανέλλη και μουσική της Ξένιας Δικαίου.

Πιστεύω πως το "νόμιζα" είναι το καλύτερο (και όχι άδικα το πιο γνωστό) του κομμάτι.

Πολύ ωραίο τραγούδι του η " Μπαλάντα"...

Ναι πραγματικα πολυ ωραιο το νομιζα!!! Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι τωρα το ξερουν επειδη καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) το εχει κανει διασκευη.......

argy είπε:
Ναι πραγματικα πολυ ωραιο το νομιζα!!! Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι τωρα το ξερουν επειδη καποιος (δεν θυμαμαι ποιος) το εχει κανει διασκευη.......
Ο γιος του Πάριου αν δεν απατώμαι..

Έκανε πριν δύο χρόνια 2-3 φορές ένα γκεστ σε μικρό μπαράκι της περιοχής μου. Συμπαθητική φωνή θα έλεγα.

Haros είπε:
Πιστεύω πως το "νόμιζα" είναι το καλύτερο (και όχι άδικα το πιο γνωστό) του κομμάτι.

Aφου επαιζε στο video clip και η Ε.Πρεζερακου ......

picture.php

Τότε που πρωτοβγήκε ήμουν φαντάρος, οπότε τα τραγούδια του, τα ακούω σήμερα με ιδιαίτερη νοσταλγία!

Κορυφαίος ο Τσουκαλάς!

Είχε πει και την Ελληνική έκδοση του "Sealed with a kiss"...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ο ανδρεας τσουκαλας τραγουδαει το τραγουδι μπαλανταhttp://www.youtube.com/watch?v=gYbsyKbX_7w

Στο Τηλεάστυ στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιντζή παίζει συνέχεια το "Νόμιζα"!

Πίσω
Μπλουζα