Αντιστοίχηση τευχών PIXEL με τα ένθετα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας abcd
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

abcd

RetroNoob
Αντιδράσεις
0
Καλημέρα, ξέρει κανείς να μου πει σε ποια PIXEL αντιστοιχούν τα ένθετα; Και δεν αναφέρομαι στα pixelmania.
Ευχαριστώ

Φοβερό ούτε μια απάντηση, πριν χρόνια στο παλιό retro maniac θα είχαν απαντήσει σε δευτερόλεπτα. Κι από τι βλέπω δεν υπάρχει κίνηση πέθαναν τα forum.

Τα έχω αλλά δεν θυμάμαι καθόλου από ποιά τεύχη ήταν. Μετά από τόσα χρόνια δύσκολο να θυμάται κανείς.

Φοβερό ούτε μια απάντηση, πριν χρόνια στο παλιό retro maniac θα είχαν απαντήσει σε δευτερόλεπτα. Κι από τι βλέπω δεν υπάρχει κίνηση πέθαναν τα forum.

Όχι φίλε δεν πέθαναν τα φόρουμ και ούτε και το Retromaniax! Απλά πρίν απο χρόνια οι περισσότεροι απο μας είχαμε και περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε ενώ τώρα που πέρασαν κάμποσα χρόνια απο τότε και μεγαλώσαμε έχουμε και άλλες ασχολίες στη ζωή μας.

Όσο για το φόρουμ μια χαρά ζεί και βασιλεύει αλλά άμα έμπαινες και πιο συχνά θα το έβλεπες και θα το είχες καταλάβει κιόλας. Aπο ότι βλέπω έκανες εγγραφή πρόσφατα. Διάβαζες το φόρουμ ως μέλος με κάποιο άλλο προφίλ ή χωρίς να κάνεις εγγραφή απλά διάβαζες το φόρουμ;

Καλώς ήρθες στο Retromaniax! Πέρασε και μια βόλτα απο τους κανονισμούς του φόρουμ.

Τελευταία επεξεργασία:
Το Hints & Tips ήταν το απρίλιο του 88, το Hints & Tips ΙΙ τον απρίλιο του 89 πασχαλινές προσφορές. Αντίστοιχα στα τεύχη απριλίου του 90 και 91 αναφέρονται στο γράμμα από τη σύνταξη τα ένθετα που περιείχαν. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου 90 αναφέρεται στο γράμμα από τη σύνταξη το ειδικό ένθετο για τον atari st. Το ένθετο για amiga ήταν κάπου μέσα στο 90 επίσης.

Ευχαριστώ φίλε μου αυτό το κάπου στο 90 ψάχνω γιατί μετά το ένθετο του Atari st δεν αναφέρεται πουθενά για της Amiga.

Πίσω
Μπλουζα