Απορία: Τι ''βλέπουν'' οι επιμελητές και οι διαχειριστές, αόρατο από εμάς;

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
433
Αυτή είναι μια μεγάλη απορία που έχω από την αρχή της εγγραφής μου στο retromaniax. Κι ενώ έχω πει τόσα χρόνια να μη ρωτήσω τελικά αυτή τη στιγμή με πολιορκεί η περιέργεια και με νικάει :xm:

Και πως είναι η οθόνη όταν διαχειρίζονται τα αρχεία; Ευχαριστώ πολύ όποια ή όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει #)
 
Στο φορουμ βλεπουμε οτι και εσυ, συν καποιες επιπλεον πληροφοριες αναγκαιες για το συντονισμο. Πχ διαφορα μενου για να μετονομαζουμε, διαγραφουμε, μετακινουμε ποστς ή ολοκληρα threads. Μηχανισμους για να μπαναρουμε ή να προειδοποιουμε χρηστες, για να ταυτοποιουμε accounts.

Για τα περαιτερω που αφορουν την πλατφορμα υπαρχει ολοκληρη κονσολα λειτουργιων.

Βαρετα πραγματα. Το πιο ωραιο στο RetroManiaX ειναι να εισαι κανονικο μελος. Πιστεψε με :)
 
Ελα μη γκοροϊδεύεις το γκόζμο! Πες την αλήθεια επιτέλους!!!!

Αστο θα το πω εγώ. Οι αντμινς λοιπόν παιδιά όταν κανουν λογκίν, η οθόνη τους γίνεται χρυσή και από την είσοδο του φλόπι βγαίνουν 200ευρα.

Αφτα....
 
Τα βλέπουν κάπως έτσι:

dr-claw.jpg
 
αχαχαχαχααααααααα καλόοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Αυτό είναι μαλλον το χέρι του Γουώλη. :D
 
Wally σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα εσείς βλέπετε ότι εμείς με τη διαφορά πως έχετε κι άλλα κουμπιά. Ας πούμε δηλαδή μπορείτε να βάλετε ένα μήνυμα στο κουτί την ώρα που γίνεται μια συζήτηση και αυτό το μήνυμα να το δει μόνο ένα μέλος. Όσο γι' αυτό που λες ότι είναι πιο ωραίο να είσαι μέλος, ίσως να έχεις δίκιο μιλώντας περί ευθύνης ή ανάγκης συνεχούς παρακολούθησης των τεκταινομένων. Για μένα ότι και να είσαι πάντως είναι όμορφο να ανήκεις στην κοινότητα του retromaniax. (Προσωπικά λυπάμαι μόνο για ένα πράγμα: όσο και να δώσει κανείς υλικό κάποια στιγμή ''στερεύει''. Και φυσικά αυτό έχει τις συνέπειές του.)
 
Οχι μονο η οθονη γεινεται χρυση και βγαινουν 200ευρα αλλα και με καθε post πεφτει και το δεκαευρο σε καθε super moderator και πανω :p

ΥΓ: To χερι της φοτωγραφιας του Dr.Slump ειναι του Wally η γατα ομως ποιος ειναι ηδου η απορια;;;;;;;;;;; :p
 
Αγαπητη Krios σε ευχαριστω εκ μερους της "διαχειρισης" για τα καλα σου λογια.

Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω με το τελευταιο σου σχολιο (εκτος αν το παρερμηνευσα, πραγμα συνηθες). Τιποτα δεν στερευει διοτι δεν ειμαστε ρουφηκτρα ή αλμπουμ με χαρτακια προς συμπληρωση και ανταλλαγη. Επισης δεν υπαρχουν "συνεπειες" οταν καποιος σεβεται τους (λογικους) κανονισμους. Ακομα και τοτε, οι "συνεπεια" ειναι να απεμπλεξουμε τον χρηστη απο κατι που κατα βαση δεν συμφωνει.

Το RetroManiaX ειναι ενα,κατα το δυνατον, νοικοκυρεμενο ανθολογιο με εμφαση στην αξιοπρεπη επικοινωνια και την χρηστικη οργανωση. Κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος και ταυτοχρονα κανεις δεν περισσευει.
 
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα μονο και μονο επειδη αναφερθηκε εγω θα πω οτι πολλοι που την εκαναν απο δω μεσα ειναι οντως αναντικαταστατοι για μενα.Δεν ξερω αν την εκαναν γιατι ειχαν ξεμηνει απο θεματα η γιατι βαρεθηκαν να ασχολουνται η για ενα σωρο αλλους λογους αλλα για μενα ειναι αναντικαταστατοι.
 
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα μονο και μονο επειδη αναφερθηκε εγω θα πω οτι πολλοι που την εκαναν απο δω μεσα ειναι οντως αναντικαταστατοι για μενα.Δεν ξερω αν την εκαναν γιατι ειχαν ξεμηνει απο θεματα η γιατι βαρεθηκαν να ασχολουνται η για ενα σωρο αλλους λογους αλλα για μενα ειναι αναντικαταστατοι.
Δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που βλέπω τελευταία σε πολλά forums εσωτερικού και εξωτερικού που αφορούν retro θέματα.

Ειδικά στα forums περί retro gaming, έχω δει αποχωρήσεις ιστορικών μελών και σιγά σιγά η "μόδα" έρχεται κι εδώ για τα καλά.

Ελπίζω να μην είναι πραγματική η εξάντληση των θεμάτων ή ο κορεσμός και το "enough of nostalgia", να είναι απλά ένα διάλειμμα που παίρνουν οι users.

Πάρε και ένα σατιρικό video περί του θέματος κορεσμού και ματαιότητας από τον καταπληκτικό Pat (το θέμα ξεκινάει στο 10:10):

[video=youtube_share;ZqiXUtK3pqw]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το βασικο ειναι μια κοινοτητα να συνεχιζει να υπαρχει και να διαγει το βιο της με τους ιδιους κανονες, την ιδια φιλοσοφια ωστε να γνωριζει το καθε μελος οτι οποτε θελησει η κοινοτητα θα υπαρχει να τον ξανα-υποδεχτει με τις συνθηκες που ηξερε.

Οι εποχες εχουν αλλαξει. Το βιοποριστικο αγχος, οι ψυχολογικες πιεσεις, ο ελαχιστος ελευθερος χρονος (ακουγομαι σαν τον Παπανουτσο, ε?) και τα λοιπα μαυρα που χαρακτηριζουν αυτα τα χρονια, κανουν την συνεπη παρακολουθηση φορουμικων θεματικων κοινοτητων, μια ελαφρια "πολυτελεια". Εξ ου και η "μετακομιση" αρκετου κοσμου σε πιο "ελαφρες" ιντερνετικες διεξοδους (κοινωνικη δικτυωση FB, Twitter κτλ) που δεν απαιτουν παρακολουθηση, χρονο, περιορισμους θεματολογιας κτλ.

Με 20.000+ "καθαρα" θεματα προς συζητηση παντως, δεν τιθεται θεμα "κορεσμου" εδω μεσα. Πιστευω οτι θα εχουμε τοσα και αλλα τοσα...δεν εξαντλειται το ρετρο. ;)
 
Πω πω! πού τον θυμήθηκες τον Παπανούτσο; είχε φάει κοπι πέιστ στις εκθέσεις μου (μαζί με τον Παναγιωτόπουλο) όταν ετοιμαζόμουν για πανελλήνιες. Πρέπει να τους γίνει κανένα αφιέρωμα (αν δεν υπάρχει ήδη)
 
metalcandyman είπε:
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα μονο και μονο επειδη αναφερθηκε εγω θα πω οτι πολλοι που την εκαναν απο δω μεσα ειναι οντως αναντικαταστατοι για μενα.Δεν ξερω αν την εκαναν γιατι ειχαν ξεμηνει απο θεματα η γιατι βαρεθηκαν να ασχολουνται η για ενα σωρο αλλους λογους αλλα για μενα ειναι αναντικαταστατοι.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Βασιλη...
 
Μπααα, το "ουδείς αναντικατάστατος" είχε ανακαλυφθεί πολύ πριν τα forum...
 
Αγαπητέ μου Wally όταν γράφτηκα στο φόρουμ είχα απίστευτες ιδέες (άνοιξα κι ένα σωρό θέματα όπως ξέρεις) και πολλή όρεξη. Ο ενθουσιασμός μου παραμένει ο ίδιος, οι ιδέες στερεύουν κατά περιόδους ( όσο κι αν ο Admin μας κάλεσε προ καιρού να επαναδραστηριοποιηθούμε, αυτά δεν γίνονται αν δεν σου έρθει η ''επιφοίτηση'' ) και εννοείται πως αυτό μου είναι στενάχωρο. Το τελευταίο εννοώ ως συνέπεια και ουδέν πέραν τούτου. Τώρα αν παρερμήνευσες ή όχι δεν έχει σημασία, θα παραμείνουμε φίλοι (αλλά αν το ξανακάνεις, θα το πω στη μαμά σου και θα δεις :D )
 
Υπάρχουν θέματα που έχουν ανεξάντλητους ορίζοντες, είναι διαχρονικά και πάντοτε επίκαιρα,

π.χ. θέματα μουσικής, επιστημών, κινηματογράφου κ.α.

Όμως δεν μπορούν να συζητηθούν εκτενώς σε ένα forum όπως το αυτό.

Οι πιο προχωρημένες συζητήσεις ευδοκιμούν σε forums προσανατολισμένα ή αποκλειστικώς αφιερωμένα στα θέματα αυτά,

όπου το κοινό τους έχει περισσότερες εξειδικευμένες γνώσεις και υψηλότερο ενδιαφέρον.

Forums γενικής θεματολογίας όπως το Retromaniax προσελκύουν κοινό που κινείται στον μέσο όρο ενδιαφέροντος

και γνώσεων για τέτοια θέματα με ότι αυτό συνεπάγεται.

-
 
Πολυ σωστη σαν αποψη,απο την αλλη πλευρα ο προσανατολισμος η ειδικευση αν θετε που εχει το φορουμ ειναι αυτη του ρετρο και που μπορει να μαζεψει ολο το κοινο που περιγραφετε αυτο με τις εξειδικευμενες γνώσεις και το υψηλο ενδιαφέρον το οποιο θελει να θεσει ολα τα θεματα που το ενδιαφερουν κατω απο την ομπρελα του (ρετρο),κατι που δεν υπαρχει και αλλου.


Με επακολουθο τις καλες ,εκτενεις,ανεξαντλητες συζητησεις.
 
Forums γενικής θεματολογίας όπως το Retromaniax προσελκύουν κοινό που κινείται στον μέσο όρο ενδιαφέροντοςκαι γνώσεων για τέτοια θέματα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στον μεσο ορο γνωσεων ? και με οτι αυτο συνεπαγεται ?

Περιεργο, σε ειχα για καλυτερο γνωστη συγκεκριμενων θεματων.
 
herco είπε:
Στον μεσο ορο γνωσεων ? και με οτι αυτο συνεπαγεται ?
Περιεργο, σε ειχα για καλυτερο γνωστη συγκεκριμενων θεματων.
Άσε εμένα, εγώ είμαι ιδιότυπη περίπτωση.

Εξάλλου, όπως είχα αναφέρει και σε κάποια διένεξη, τα ενδιαφέροντά μου διαφέρουν αρκετά

από αυτά των περισσότερων μελών εδώ ·͘ γι αυτό και γράφω σποραδικά, αν και όποτε μου κινήσει

κάτι το ενδιαφέρον ή θεωρήσω ότι οι αναμνήσεις ή η άποψή μου αξίζει να αναφερθούν.

Έχω συνηθίσει το περιβάλλον εδώ και παρακαλουθώ την κίνηση, τα άτομα μου είναι οικεία

αλλά δεν είμαι τόσο ενεργό μέλος όπως άλλοι.

Και εν πάση περιπτώσει, γράφω πάντα ως ερασιτέχνης.

Η εξειδίκευση του Retromaniax είναι το ρετρό και οι αναμνήσεις.

Επομένως ο κόσμος του αναφέρεται σε αυτό και δεν περιμένουμε να βρούμε εδώ βαθυστόχαστες

συζητήσεις περί μουσικής ή μαθηματικών ή κινηματογράφου.

Τέτοιες ίσως υπάρχουν σε πιο εξειδικευμένες κοινότητες - οι οποίες όμως δεν έχουν αναγκαστικά

καλύτερο κοινό από του Retromaniax.

Και μια που το έφερε η κουβέντα, θυμάμαι ότι πριν πολύ καιρό είχα βρεθεί σε ένα forum με παρόμοια


θεματολογία (ρετρο) όπου είχα δει ένα μέλος με το ψευδώνυμο "Λορένα". Αν πρόκειται για την αγαπητή Λορένα



του Retromaniax και διαβάσει το παρόν, ας μου πει ποιο ήταν εκείνο το forum διότι δεν μπορώ να το ξαναβρώ !!!



(θα ήθελα να χαζέψω λιγο από περιέργεια)


-
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
...Αυτοι βλεπουν το μελλον!Ειναι χαρισματικα ατομα..(κληρονομικο χαρισμα)Οταν δεν δουλευουν εδω στο φορουμ,απαντουν σε γραμμες 090..Και εχουν και περιεργα προσωνυμια(Wally=μανταμ Σουλτανα,για ξεκαρφωμα κ.α.)Και επειδη το μελλον προβλεπεται ζοφερο,το χουμε ριξει στην παρελθοντολογια..

χικ..
 
Πίσω
Μπλουζα