Από Τα Ιεροσόλυμα Με Αγάπη - 1967

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.363
Αντιδράσεις
49.427
Κοινωνική ταινία παραγωγής Κλακ Φιλμς 1967 σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Παπακώστα και μουσική Βασίλη Τσιτσάνη. Πρωταγωνιστούν η Γκέλυ Μαυροπούλου , ο Γιάννης Φέρτης , ο Στέφανος Στρατηγός κ.α. Η ταινία έκοψε 83.934 εισιτήρια και ήρθε 59η στις 99 ταινίες της χρονιάς.


Υπόθεση : Η Μάρθα δραπετεύει από το ψυχιατρείο, όπου την είχε κλείσει ο άνδρας της Κώστας, για να μπορεί να διαχειρίζεται μόνος του την περιουσία της. Ο αδελφός του Κώστα, Αλέξης, που σπούδαζε γιατρός στο εξωτερικό, θα παρέμβει και η Μάρθα θα γυρίσει στο σπίτι της και στην κορούλα της Αννούλα. Χωρίς να το θέλει η Μάρθα, θα γίνει η αιτία, ώστε τα δύο αδέλφια να συγκρουσθούν και ο Αλέξης να φύγει στο εξωτερικό.




attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Αθάνατο MEGA τότε που έβαζες ωραίες ταινίες!
 
nick είπε:
Αθάνατο MEGA τότε που έβαζες ωραίες ταινίες!
Αυτό ξαναπές το...Και τώρα τα τελευταία χρόνια τις έχει "φτύσει" εντελώς... :(
 
Τα Ιεροσόλυμα που κολλάνε στην όλη υπόθεση?
 
Στο τελευταίο ημίωρο της ταινίας πηγαίνει στα Ιεροσόλυμα η Γκέλλυ Μαυροπούλου μαζί με το κοριτσάκι της -που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν θυμάμαι τι ακριβώς- και εκεί ξαναβρίσκει τον Γιάννη Φέρτη, που ως γιατρός έχει κάνει όνομα. Αυτά στο περίπου, έχω είκοσι χρόνια να το δω. Πάντως, ήταν καλογυρισμένο και ξέφευγε από το στυλ της Κλακ Φιλμς.
 
πωπω οι φωτογραφίες απ' την ταινία (που έχουν το σήμα του mega) πρέπει να είναι απ το καλοκαίρι του 1990 που καθε απόγευμα στις 7 έβαζε ελληνική ταινία
 
Πίσω
Μπλουζα