Από έξω κούκλα....από μέσα Κούλα!!!!!!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.835
Σε καποιες απο τις παλιοτερες ρετροεξορμησεις μου ειχα βρει τα δυο παρακατω games...

Tomb Raider: Anniversary για PSP και TEKKEN 2 για PS1. :)

attachment.php

"Ωραια θα μου πειτε,μια χαρα παιχνιδαρες ειναι και τα δυο....που ειναι το προβλημα σου ρε Σταυρακη?":what:

Στο οτι δεν τσεκαρα πανω στον ενθουσιασμο μου - Η' μαλλον για να το θεσω καλυτερα,το τσεκαρα εν ριπη οφθαλμου - το εσωτερικο

και πηρα αλλα νταλων.... :banghead: :banghead: ....με αποτελεσμα....

Στο μεν Tomb Raider εχω το κουτι ,εχω τις οδηγιες

και αντι για παιχνιδι.....εχω την ταινια Spiderman 2!!!!!!!!!:burn:

attachment.php
http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=117843&d=1415451994"]

Στο δε TEKKEN 2 εχω το κουτι,μου λειπουν οι οδηγιες,εδω ομως εχω το παιχνιδι.... :D ....

....ενα ωραιοτατο....TEKKEN 3!!!!!!!!!!!:burn:

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=117842&d=1415451994[/img]"]
attachment.php

Και ερχομαι τωρα να ρωτησω.... #)

Την εχετε πατησει ετσι Η' ειμαι η μονη περιπτωση? :points:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την πατησα προσφατα επισης με το Tomb Raider για PSP.

Μεταχειρα απο μαγαζι.

Το ανοιξαμε και μεσα ειχε ενα αθλιο Transformers...ξενερωμα

stayros είπε:
Σε καποιες απο τις παλιοτερες ρετροεξορμησεις μου ειχα βρει τα δυο παρακατω games...Tomb Raider: Anniversary για PSP και TEKKEN 2 για PS1. :)

attachment.php

"Ωραια θα μου πειτε,μια χαρα παιχνιδαρες ειναι και τα δυο....που ειναι το προβλημα σου ρε Σταυρακη?":what:

Στο οτι δεν τσεκαρα πανω στον ενθουσιασμο μου - Η' μαλλον για να το θεσω καλυτερα,το τσεκαρα εν ριπη οφθαλμου - το εσωτερικο

και πηρα αλλα νταλων.... :banghead: :banghead: ....με αποτελεσμα....

Στο μεν Tomb Raider εχω το κουτι ,εχω τις οδηγιες

και αντι για παιχνιδι.....εχω την ταινια Spiderman 2!!!!!!!!!:burn:

attachment.php
http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=117843&d=1415451994"]

Στο δε TEKKEN 2 εχω το κουτι,μου λειπουν οι οδηγιες,εδω ομως εχω το παιχνιδι.... :D ....

....ενα ωραιοτατο....TEKKEN 3!!!!!!!!!!!:burn:

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=117842&d=1415451994[/img]"]
attachment.php

Και ερχομαι τωρα να ρωτησω.... #)

Την εχετε πατησει ετσι Η' ειμαι η μονη περιπτωση? :points:
Αντι να πεις και ευχαριστω που πληρωσες για το Tekken 2 και σε εδωσαν το πιο καινουργιο Tekken 3 γκρινιαζεις κιολας αχαριστε :P :P:P

Wally είπε:
Την πατησα προσφατα επισης με το Tomb Raider για PSP.
Μεταχειρα απο μαγαζι.

Το ανοιξαμε και μεσα ειχε ενα αθλιο Transformers...ξενερωμα
Ξενερωμα δεν θα πει τιποτα.... :(

Να εχεις φυγει διακοπες,να εχεις παρει το psp,μαζι και το εν λογω παιχνιδι και μολις πας να παιξεις

να κατεβαζεις οτι.... :rant: ....ξερεις!!!!!

metalcandyman είπε:
Αντι να πεις και ευχαριστω που πληρωσες για το Tekken 2 και σε εδωσαν το πιο καινουργιο Tekken 3 γκρινιαζεις κιολας αχαριστε :P :P:P
Βρε.... :P ....Δεν ειπα οτι γκρινιαζω....ισα ισα,μια χαρα ειναι και το Tekken 3. ;)

Αλλα φαντασου την εκφραση μου... :o ....οταν νομιζα οτι εχω στην κατοχη μου το προηγουμενο.... :precry:

Προσωπικά ποτε δε την εχω πατήσει αλλα θυμάμαι τη περίπτωση μιας φίλης μου που ειχε αγοράσει πριν πολλα χρόνια το Link's awakening DX (Την εγχρωμη εκδοση δηλαδη του gbc που βγηκε το '98) απο μεγάλη αλυσίδα κι οταν πηγε σπιτι κι ανοιξε το κουτί κατα ενα περίεργο λογο ηταν μεσα η ασπρομαυρη εκδοση του παιχνιδιού (Του '93)!

Εμ, οταν παιρνουν κατι σε κουτι το ανοιγουν κιολας να δουν τι εχει μεσα :tease: . Σε πειραζω. Ευτυχως δεν την εχω πατησει. Ειμαι πολυ σχολαστικος με αυτα. Ειδικα απο ιντερνετ ζηταω παντα φωτο.

Jackie dragon είπε:
Προσωπικά ποτε δε την εχω πατήσει αλλα θυμάμαι τη περίπτωση μιας φίλης μου που ειχε αγοράσει πριν πολλα χρόνια το Link's awakening DX (Την εγχρωμη εκδοση δηλαδη του gbc που βγηκε το '98) απο μεγάλη αλυσίδα κι οταν πηγε σπιτι κι ανοιξε το κουτί κατα ενα περίεργο λογο ηταν μεσα η ασπρομαυρη εκδοση του παιχνιδιού (Του '93)!
Το αλλαξε τουλαχιστον Η' της εμεινε?:what:

johnny19818 είπε:
Εμ, οταν παιρνουν κατι σε κουτι το ανοιγουν κιολας να δουν τι εχει μεσα :tease: . Σε πειραζω. Ευτυχως δεν την εχω πατησει. Ειμαι πολυ σχολαστικος με αυτα. Ειδικα απο ιντερνετ ζηταω παντα φωτο.
Μα εδω ειναι η πλακα...οτι τα ανοιξα,ειδα δισκακια μεσα,λεω "Οκ,ενταξει ειμαστε".... :D ....

Μετα ειδα οτι ηταν αλλα νταλων, οταν πηγα να παιξω... :precry:

Πίσω
Μπλουζα