Αρθρο περι Saturn 2

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.282
saturn2lmc1crop983x9806js.jpg


saturn2lmc2crop1033x13522rk.jpg


saturn2lmc3crop1063x14140sq.jpg


Πηγη και εξαιρετικο thread
 
Εχεις παθει μια fudωση... τεσπα, με το καλο να βγει να το παρεις να μας κανεις και review.
 
Βρε το αρθρο ειναι του 1995 :)
 
Το εχω αυτο το περιοδικο.
 
Θα ηταν μια αποφαση τρελου ρισκου, ιδιαιτερα μετα απο οσα τραβηξε με το 32X, να εβγαζε 3D add-on για το Saturn. Δεν μπορω να καταλαβω ποσο ισχυρο αλλα και ποσο πιο δυσκολο προγραμματιστικα (το Saturn ειχε νομιζω 6 memory pools και η Real3D/PRO-1000 3 pools, οποτε θα γινοταν του memory access το καγκελο).

Το παραδοξο παντως παραμενει. Η εμμονη της Sega στη Hitachi και μετα απο 1.5 χρονο λανσαρισμα του Model3 με Real3D/PRO-1000!

Αν η Sega εξ αρχης, ειχε καπαρωσει και βελτιωσει (φυσικα!) την τεχνολογια του N64 ή εκανε commisioned την M2 πλατφορμα, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.

Για οσους δεν θυμουνται, το τερατακι Real3D (μην το μπερδευουν με τις μετεπειτα αναιμικες καρτες)
 
Παρε και ενα δωρακι απο το 1999 ,για να μαθεις να μην πιστευεις οτι διαβαζεις.

picture.php
 
Η SEGA τη πάτησε χοντρά με τη Hitachi. Ως γνωστόν τα μισά CPU που προορίζονταν για το dreamcast βγήκαν ελαττωματικά, με αποτέλεσμα να πάει πίσω η παραγωγή της κονσόλας.

Αν σκεφτούμε το hype με το οποίο βγήκε στην αγορά το dc μπορεί να είχε πουλήσει και τα διπλά-τριπλά (βλέπε πρώτη 128μπιτ κονσόλα - γραφικά επιπέδου PC - sega net- launch με godzilla κλπ). Πρέπει να μπήκε μέσα με τα τσαρούχια η Sega (500 εκατ. $ έριξε για το dc) γιαυτό και σταμάτησε τις κονσόλες.
 
Αν η Sega εξ αρχης, ειχε καπαρωσει και βελτιωσει (φυσικα!) την τεχνολογια του N64
Επρόκειτο δηλαδή να αγοράσει την τενολογία του Ν64 από τη Nintendo ;
 
Aardvark είπε:
Παρε και ενα δωρακι απο το 1999 ,για να μαθεις να μην πιστευεις οτι διαβαζεις.
picture.php
Αυτο ειναι κατι που γινοτανε πολυ συχνα στον εγχωριο τυπο (οσο δηλαδη αυτος υπηρχε τοτε), το οποιο εχει οδηγησει και σε πολλες παρερμηνιες/παρεξηγησεις σε φορουμς και σελιδες απο Ελλαδα και εξωτερικο. Πηγαινανε οι διαφορες συντακτες και αναδημοσιευαν φημες τις οποιες εβρισκαν (αλλα και βρισκει ακομα κανεις) με το κιλο. Επειδη διαβαζω αρκετα φορουμς του εξωτερικου, πολλοι Ελληνες ποσταρουνε απο εγχωρια περιοδικα "πληροφοριες οπου δεν εγιναν ποτε" οπου στην καλυτερη περιπτωση ηταν θετικες εικασεις του καθενος..

Οποτε, ουτε το παραπανω ισχυει, ουτε πολλα ακομα οπου δυστηχως διαβασαμε αλλα και μεγαλωσαμε με αυτα.
 
Πίσω
Μπλουζα