Αστραπή και ΔΥΟ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.993
Ειμαι καινουργιος στο φορουμ σας και δεν ξερω αν εχετε ανοιξει ποτε συζητηση για αυτα τα δυο περιοδικα (που κυκλοφορουσαν ταυτοχρονα και εγω τα ειχα εκλαβει ως ανταγωνιστικα)

ηταν περιοδικα ποικιλης υλης, με αρθρα, αλληλογραφια και κομικς σε συνεχειες

Το ΔΥΟ ειχε κλεισει αποτομα, επειδη ανηκε στον ομιλο Κοσκωτά! Η Αστραπη ειχε κλεισει κι αυτη, αλλα στο τελευταιο τευχος κατορθωσε κατι απιστευτο: ολες οι ιστοριες της που εβαζε συνεχειες, τις συγχρονισε ετσι ωστε τελειωσαν ταυτοχρονα σε εκεινο το τευχος!!!

Αν και το ΔΥΟ ηταν πιο πλουσιο και ανωτερο ποιοτικα, ημουν μεγαλος φαν της Αστραπης γιατι ειχε κατι φοβερες κατασκευες

[edit] Για το περιοδικό Δυο υπάρχει ξεχωριστώ θέμα στο link και για την Αστραπή στο link. Οπότε ποστ που αφορούν τα συγκεκριμένα περιοδικα παρακαλώ να γίνονται στα αντίστοιχα θέματα. [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φίλε μου πράγματι θυμάμαι την Αστραπή! Ήταν πιο πολύ παιδική εφημερίδα και όχι περιοδικό. Επίσης θυμάμαι ότι είχε μία ιστορία που λεγόταν "το ποδολάχανο" γιατί έπαιζαν ποδόσφαιρο με ένα λάχανο και φυσικά είχε στρουμφάκια. Ο ήρωας της Αστραπής αν θυμάμαι καλά φορούσε μία άσπρη στολή με μία μεγάλη αστραπή στο στήθος και έμοιαζε στην φάτσα τον rick dangerous. Τα λέω καλά;

Ναι :) Αν και δεν ξερω τι εννοεις με παιδικη εφημεριδα. Ηταν 100% περιοδικο

Ήμουν δεν ήμουν 4 χρονών όταν είχα το περιοδικό στα χέρια μου και ενώ έξω άστραφτε είχα κολλήσει τη μούρη μου στο τζάμι της πόρτας για να δω τον "φίλο μου την Αστραπή". Ακόμη το λέει η μάνα μου...

Rakeesh, χαλαρά παίζει να είναι το πρώτο σου ποστ και θέμα που άνοιξες...

Αποφράς ημέρα :P

Εντωμεταξυ απ' οσο θυμαμαι υπαρχουν ηδη καποια thread για την Αστραπη και για το ΔΥΟ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενώ το ΔΥΟ το αγόραζα ανελλιπώς, την ΑΣΤΡΑΠΗ ούτε που τη θυμάμαι...

Φυσικά, με το πέρασμα των χρόνων, δε μου έμεινε κανένα τεύχος του ΔΥΟ (τι να γινήκαν άραγες)...

Τώρα, τα αγοράζω ξανά, και τσιμπάω και καμιά ΑΣΤΡΑΠΗ, να δω πως ήταν...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα